Sedaa MedavikPastam kim demiş anlaşamaz diye 😂 ben bir koç kadınıyım ve herkesle hemen arkadaş olabiliyorum. Koç diyince niye aklınıza hep zor kadın olarak algılanıyor. 😂 Ha şöyle zordur, biraz inatızdır o kadar. 😂
bitterdelisi24 Nurtrhnx1 ve de cok guzeldir , ve de cok akıllı zeki cok kurnazdır ve de mükemmeldir ve de harikadır ve de vedeee😂
Nurtrhnx1 bitterdelisi24 Asil bi burç 🤭😁Ama gerçektenn çok sinirli onun suyundan gitmeyeni kan kusturur 🤧
Nurtrhnx1 @Afrodit @sacmalamaengin @Enerciii @Deleted_12 Kaynanalarda böyle bir uygulama kulansa abooo 😂🤧 Allah göstermesin arkamızdan ne atıp tutarlarr 😂🙄
Afrodit Nurtrhnx1 Ay neler neler konuşurlar evimizin dağınık hallerini ararlar hahhah ayırma büyüsü hakkında yardım oğlumu nasıl kurtarırım 😂
TombulHatun Enerciii kız naşallah deyin bu ben çok şükür daha hiç tartışmamız olmadı mesela bugün gidicem saçını boyicam sonra birlikte domates yapıcaz 😁😁
Enerciii TombulHatun kız bacım bunları bende yapıyorum Mesela ayagıma cam batar gelir oraya pansuman yapar Ama her kötü kaynana Birebir bişeyler yapmıyordur mesela sana iyidir ama kocan onun etkisindedir Oda işine geldiginde Yardımcı olur işine gelmediginde ben bilmem ki kızım kocanla konuş der Ama aslında alttan alttan Odur bişeylerin engeli😂 yoksa dışardan gören herkes bizde maşallah ne iyi geçiniyorsunuz der çünkü ben Ses çıkartmıyorum bilip susuyorum yoksa varya Tırnaklar bir çıkar 😂
Sedaa MedavikPastam sanki siz hiç inat değilsiniz Allahım yarabbim 😂 herkesin bir inat yeri vardır. Ama bizde ki güzel bir inat, başarıcaz yapacaz diye inat ediyoruz, belirlediğimiz hedeflerden asla vazgeçmeden sonuna kadar savaşırız😂😂
TombulHatun Enerciii kız bizde öyle birşey de yok asla birşeye karışmaz eşime zaten hiç karışmaz eşimde oek anneci değildir onunda etkisi var 🤣 kızıma o bakıyor asla kendi karar verip birşey yapmaz ya ne bilim ben hiç beni rahatsız edecek bir durum görmedim ona karşı laf söyletmem o yüzden melektir 😂😂😂😂