MedavikPastam Dün kidste gördüm burda da yapalım. Ben başlıyım😂 Koç burcu kadınları ile kimse anlaşamaz 😃
Cicikiz belladonna aşko ilk önce ben evlendim ama sonradan olan eltim benden büyük 😂 yani büyük elti o oluyor fesat köpek beni insgramdan engelledi daha kaynımla sevgiliyken o kadar fesat 😂
TombulHatun Nurtrhnx1 bir akrep olarak seni bir linçlerim burda ne demek sinirli asabi görülmüş mü benim asabiliğim burda he 😂😂😂
bitterdelisi24 Nurtrhnx1 ve de cok guzeldir , ve de cok akıllı zeki cok kurnazdır ve de mükemmeldir ve de harikadır ve de vedeee😂
Rouge MedavikPastam ben hep böyle gördüm😂sen küçük olan mısın 😂yada kücük kız abladan daha büyük durur
Nurtrhnx1 TombulHatun Ah yedik ilk linci 🙈🤧😂Yok canım akrep kadını çok sakinn😎🙄😂 öyle birsey demedim ben hjhjj🙈😂
TombulHatun MedavikPastam benbugün fikir üretemiyorum çak çalıştım kafam durdu şuan ama bulaşma kapasitem çok açık o yüzden sataşıyorum 😂😂😂
TombulHatun sacmalamaengin Günahını alma kadının asla laf söyletmem bak dur kaynana postuna çevirmeyelim şimdi 😂😂
MedavikPastam sacmalamaengin benimkide hep yapar ama benim için değil, kızları kocalarıyla mutlu olsun diye yapar ama hep büyü ters teper fjdkddk kızının kocası 2 senedir yurtdışında evine gelmiyor başka kadınla beraber. Bu yüzden büyü kötü bir şeydir
Deleted_12 sacmalamaengin kız bu kaynanalardan ne istiyorsunuz allah için 😂hepsi o kadar kötü degil be abartamyın anam