elifberen Ay forumda yeniyim biraz okuyayım dedim de gerçekten kadınlığımdan utandım eşim bana yine iyi dayanıyormuş odunun tekiyim 🫠 sağolun kızlar bundan sonra cinsel hayatıma daha özenli davranıcam 😂
Afrodit elifberen bende ilk zamanlar buraya girince aynı şeyi düşündüm bende kadın mıyım dedim sadece güzelliğime önem veriyordum sex yapmayı bilmiyormuşum sonra burdan cesaret ve taktik aldım günlerce düşündüm ve harekete geçtim şuan efsane güzel gidiyor herşey 💃🔥
mavikelebekk__ elifberen Buraya katılıp okuduklarımda bizim ilişkimiz zaten süpermiş dedim. ,😅 Cinsel yönden bı ilerlemem olmadı, ama insan ilişkilerinde çok yardımcı olan arkadaşlarim var 🥰
zehirlisarmasik MedavikPastam kız sen nerelerdesin doğum mu yaptın görünmüyorsun kaç gündür iyi misin?
Afrodit elifberen bogurtlenliturta öncelikle bakımlı olun yıkan saçını makyajını yap kokunu sür yani güvenin gelsin mutlu ol ki mutlu et tekrar mutlu ol sonra güzel kanını kıpır kıpır eden şarkılar aç kocan geldiğin de öp kokla ne bileyim içten geliyor ama şimdi asıl kısmı anlatmqya geldi sıra ahahhah sevişin ilk istemesen de sonraki ilişkiler de gelir oral yapmak istersen adam yıkansın yap kendini o o anın akışına bırak farklı pozisyon dene mesela sen üstte ol hakimiyet sende olsun ince kendini zevke getir sonra işe giriş
rengarenk29 Aynen ben de burdakileri okuyunca, ben kocama hicbisey yapmiyormusum dedim. Millet kocasına neler neler yapiyo. Benim de taktiğe ihtiyacım var 🙈
bogurtlenliturta Afrodit aşkım her zaman bakımlıyımdır parfümüm makyajım saçım eksik olmaz işve cilvede var ama ben kendimi tutamıyorum mesela çok istekliyim harikayım sanki dünyada benden başka kadın yokmuş gibi hissediyorum o an ama eşim beni sinir edecek bişey yaptığı anda trip atıyorum ve asla sevişmiyorum bunu çözmem lazım 😂 hatta geçen gün kavgalarınız ilişkinize yansıyo mu diye post açmıştım en son geçen gün konuştuk karşılıklı kavgayı cinselliğe yansıtmama kararı aldık bakalım 1 hafta sonra kocama kavuşuyorum 1 aydırda ayrıyız birikmiş cilvemi ortaya koyacağım neler olacak görücem 😂
Afrodit bogurtlenliturta maalesef o var heves kaçınca ama sexte gurur olmaz hahha oo acısını çıkartın 😍🔥
Sedaa elifberen eşim sehir dışında, ona kargoyla lolipop şeker gönderdim, iyi yala diyede not yazdım 😂 kargo eline ulaşınca görüntülü aradı, şekerde ağzında tabi😂😂 agustosun başında gelecek ,gelene kadar azdırıyoruz birbirimizi 😂😂