Bsrkaya Deleted18 Sonucda misafirliktesin , kendi kaynananın evi olur ya da annenin evi olur orası ayrı ama misafirlikte olan birşeye sıcak bakmıyorum. Benim evime gelen misafirlikte de aynı özeni isterim bı zahmet tutsun şeyini de eve gidince yapsın yani.
Bsrkaya noluyoyav Aslaaa aslaaa gelemem bana saygısızlık bu. Sen benim yanıma beni görmeye mi geldin adamla seyy etmeye mi derlerr 😂 zaten anladığım an arama mesafe koyar bir daha o karakterde kişileri evime almam 😂
noluyoyav Bsrkaya ay adamıyla ne ediyorsa etsin de mobilyalarımdan eşyalarımdan uzak dursun teri bile bulaşsa acayip tiksinirim 🤢🤢🤢
MedavikPastam noluyoyav düşünsene misafir geliyor yan odada kocasıyla sex yapıyorlar koltuk kanepe her yer am suyu sperm oluyor öğ öğ öğ Jsdjjdjdjsjssk🤮
bogurtlenliturta MedavikPastam bu duruma bende çok karşıyım dayan biraz daha kendi evine girer girmez istersen balkonda seviş banane ama benim evimde yapma be hsjdjdjdjd
HurremSultan MedavikPastam kankaaaa Allah seni netmeyeee😂😂 ben kimsenin evinde kalmam kocamla yam yana uyuypta yapmadan duramam çünkü 😂😂😂🔥🥵🖤🚀🚀
bitterdelisi24 Bsrkaya aynen ya ne kadar itici gerçekten! evime misafir gelmiş baska işim yok eşimle ilişki yasıcam ne gerek varya anladık evlisin