Bsrkaya Deleted18 Sonucda misafirliktesin , kendi kaynananın evi olur ya da annenin evi olur orası ayrı ama misafirlikte olan birşeye sıcak bakmıyorum. Benim evime gelen misafirlikte de aynı özeni isterim bı zahmet tutsun şeyini de eve gidince yapsın yani.
Deleted18 nuryollanna canım kalp atışlarını çok hızlandırıyor o yüzden ve zevki katlanıyor. Söyle canım sende uçuk kaçık fantezini ne var sanki
delicee Deleted18 ya misafirlikte bana da çok çekici geliyor ama sonrası nasıl kalkıp duş alayım ya sırf bu yüzden yapmıyorum misafirlikte 😂🙈
Deleted18 delicee açıkcası o heyecan duş almamaya değer. Birde evde misafir varken de olabilir illa başka bir yer şart değil. Ha şu da var uzun kalınan misafirlikte elbet duş alırsın yani
noluyoyav Bsrkaya misafir varken neyse de misafirlikte ben de sıcak bakmıyorum çünkü başkası benim çarşafımda yorganımda böyle şeyler yapsa tiksinirim ne kadar yıkansa da 🤢
Bsrkaya noluyoyav Aslaaa aslaaa gelemem bana saygısızlık bu. Sen benim yanıma beni görmeye mi geldin adamla seyy etmeye mi derlerr 😂 zaten anladığım an arama mesafe koyar bir daha o karakterde kişileri evime almam 😂
noluyoyav Bsrkaya ay adamıyla ne ediyorsa etsin de mobilyalarımdan eşyalarımdan uzak dursun teri bile bulaşsa acayip tiksinirim 🤢🤢🤢
MedavikPastam noluyoyav düşünsene misafir geliyor yan odada kocasıyla sex yapıyorlar koltuk kanepe her yer am suyu sperm oluyor öğ öğ öğ Jsdjjdjdjsjssk🤮