Nurtrhnx1 Esttyy Bilemedim ki bulursun inşallah ❤️🥰 aşkım zaradan bak ha bide you tube de trend gezgini diye bir kalan var orda belki kendine bulursun. Bir göz at🌸
Rouge Anne123 the ordinary,dr jart ,elizabeth arden,este,cosrx,clinique,pyunkang yul,mario badescu bunların hepsini bir degil tabiki ama dönüşümlü olarak bu markaları kullanıyorum cildimin ihtiyacına göre
ESMERBOMBA_ angell111 girerim banypya bi kalıp sabun la iyi bi kese atarım şapıdı şupudu anüsümü venüsümü her yerimi yıkarım saçlarımada önce şampuan sonra krem le yıkarım çıkıncada bebe yağı ile yağlanıp giyinirim valla şaka maka ben bakımlı biri değilim galiba akşamdan akşama diş fırçalarım kesinlikle tırnak takıntım vardır hemen hiç uzatmadan tırnak keserim arada bi peeling ve maske yaparım tüyler içinde lazere gidiyorum valla bu kadar benimki bacım valla imrendim yapanlara 😏😏
Rouge Esttyy yani parfüm önerisi istiyorsan lancomun armani marc jacobs victorias secret parfümleri güzeller sadece bu markalardan birini alsan mutlaka memnun kalırsın daha bir cok güzel marka var ama genel olarak kalıcı olanları söyledim mesela chanel de güzel ama o paraya göre her kokusu kalıcı degil
Esttyy Rouge uygun fiyatlı önerdigin var mı ben marc jacobsun daisy olanını istiyordum fakat 2k olmus 😞
Rouge Esttyy ya var da türkiyede var mı bilmiyorum bugatti var orda uygun olmayabilir burda uygun,caline var rituals s.oliver ve bunun gibi markalar var .jennifer lopezde vücut spreyi cıkarmıs o da uygun fiyatlı ama kokusunu bilmiyorum
Esttyy Rouge asla parfüm bulamiyicakmıs gibi hissediyorum bi de y ves rocherin dus jelini sütünü yagını fln alıcam o markayı hic kullandın mı vanilyalısını güzel diyolar set almayı düşünüyorum
Rouge Esttyy yagını cok kullandım birde evidance miydi neydi o parfümü de güzeldi diye hatırlıyorum ama bir duş jeli var beni bitirdi hayattan soguttu o jelden sonra bir daha asla o markadan bisey almadım o nasıl iğrenc bir kokuydu öyle güllü biseydi
ESMERBOMBA_ Esttyy canım ben bi kokuyla tanıştım oda tesadüf oldu inanırmısın mekana kendim gitmeden kokum gidiyor ayrıca kalıcılığı çok hoş birde victorias secretin muadili inanormısın asla ayırt edemezsin kokuları çok pahalı neden o kadar para vereyim dedimm ve aldım memnunum 4 5 aydır kullanıyorum çevremde herkes sorar ama söylemiyorum kimse benim gibi kokmasın diye nsnsbsnkagsh ama sana yazacağım özelden istersen bi dene