beybi12 Hiçbir şekilde orgazm olamıyorum kendi kendime oluyorum ama eşimle iken malesef olmuyo öneriniz nedir napabilirim :(
nuryollanna beybi12 Eşin çabuk bitiriyorsa olmuyorsundur . Mesela ben o an bazen odaklanamıyorum dikkatim cok dağılıyor ve orgazm olamıyorum. Ama dikkatimi topladığımda ve özellikle eşim geç boşalıyorsa orgazm oluyorum. Tabi bu her sekste olmuyor malesef
rumi21 beybi12 eş de erken boşalma sorunu varsa yani ilişki kısa sürüyorsa orgazm olamaman normal çünkü aynı sorunu 5 yıldır bende yaşıyorum. Eşim erken boşalıyor ve benim isteğim yarıda kalıyor zaten kadınlar erkeklere göre daha geç boşalirlarmis geciktirici sprey alalım dedim bakalım
beybi12 Bsrkaya kendi kendime de 2 3 hafta bir yapıyorum aklıma geldikçe sık olmuyo ama eşimle cinsellik cok sık oluyo ama hiçbirinde olmuyorum aklim da zaten olmicam diyorum istemsizce beceremediğim bisey var gibi
Bsrkaya beybi12 çok islaniyorsan hissedemezsin çok islandigin için olmakda güçlük cekersin, o yüzden ilk başta eşin sana yoğunlaşacak ilk sen olacaksın daha sonra eşin olacak. Ve sevdiğin pozisyonlarda zevk aldığın yerlerini uyarla o zaman daha iyi olursun
Deleted18 beybi12 beybi12 çok üzücü aslında ama sana tavsiyem şu ilişkinizi azaltın haftada 1 olsun ikinizde yapmayın sonra ön sevişme ile başlayın ortalık alev alsın
beybi12 nuryollanna ya zaten ilişkiye olmicam amaan diye giriyorum esim ilk beni uyarmak istiyo ama olmayınca ben üzülüyorum sen kendi işini gör diyorum ugrasiyo adam ama olmuyo malesef
nuryollanna beybi12 bir süre kendinize zaman verin bence. Mesela araya zaman koyun sende onu özle dayanamayacak noktaya geldiğin zaman zaten anlarsın o zaman olur bence.
beybi12 nuryollanna Neleri sevdiğimi filan da bilmiyorum benimde dikkatim çok dağınık asla odaklanamıyorum
Deleted18 beybi12 ilişki esnasında pozisyon müsaitse sende kendini bir yandan uyarmalısın. Veya gözlerini kapatıp güzel bir seks anını düşünebilirsin hayalini kur yani
beybi12 Afrodit Ya aslında bide bende ozguven eksikliği var utanıyorum 7 ay önce doğum yaptım normal olarak göbeğim filan kaldi 🙃
beybi12 rumi21 Benim eşimde şükür erken bosalma sorunu yok tamamen sorun bende bence o elinden geleni yapiyo ama ben ilişkiye girerken aman zaten plmicam kafasıyla giriyorum dikkatim çok dağınık