Buzlulimonatam Evet baylar bayanlar merdivenden kayanlar birazcık itiraf birazcık da eğlence olsun diye açtım bu postu sorum şu hiç uyuma numarası yapıp şahit olduğunuz olaylar var mı? Ben söylim amcamlarda uyuma taklidi yaparken amcamın yengemi ayakta götürdüğünü gördüm şapur şupur yarrabi şükür bi daha da tövbe ettim numara yapmamaya 😂
MedavikPastam Buzlulimonatam uyur numarası değilde kendi odamdan kv ile kp ayıp konuşmalarını dinlemiştim. Bizim odalarımız yanyanaydı kaynanamlarla o zamanlar. Adam senden kadın olmaz o namazı boşuna kılma kocanı reddediyorsun diyordu. Kadında bu yaştasın aklın hala şeyinde diye bağırmıştı. Kayınpederim bak seni nasıl kovuyorum bu evden diyordu. Ay hatırlıyorum her gece her gece sex için kavga ediyorlardı. Kaynanam benden utanmıştı sanırım, sabah kalktığında bi kere babanı aldırma sen onun kafası bozuk hala ne istediğini bilmiyor demişti. Benim duyduğumu biliyorlardı.
Nurtrhnx1 Buzlulimonatam Ayy aklımda canlandı 😂🤧 teyzemle eniştem fik fik yaptığını duydum ama görmedim Allahtan görmedim küçüktüm o zamanlar travma gecirirdim 😂🤭
Findukkk Buzlulimonatam kız olan kuzenim bir diğer erkek kuzenimle sevgiliydi. yaz tatilinde köyde hep bir araya gelinirdi kız olanla aynı odada kalıyorduk bi sabah konuşma seslerine uyandım ben uyuma numarası yaptım kız kuzenle annesi yani yengem konuşuyorlardı meğer erkek olanı kızına yengem ayarlamış akıl veriyordu şöyle yap bunu şöyle diye bende sanıyorum ki kimse bilmiyor ilişkilerini😃
Avakadobuu Buzlulimonatam ayyy sen amcam diyince aklıma geldi 8 sınıftaydım amcamda şehir dışındqydı ev 1+1 bn salonda yatıyordum neyse amcam eve döndü gece kapı sesine uyandım ayy bir baktım amcam çıplak odadan banyoya geçti loş bı ışıkta vardı şeyide dikti şok oldum pişman oldum gözümü açtığima 🤭🤭🤭
Buzlulimonatam Deleted18 kız yanımda soyuna soyuna gittiler odalarına zaten katır kütür olaydı o gece som gecem olurdu 😂
Buzlulimonatam MedavikPastam ayy üzüldüm Kayınvalidene yaa kadıncağız her akşam her akşam kim bilir aynı muhabbeti çekiyordur
patates Ayy bende çocukken 7-8 yaşlarında babannemlerde kalmıştım onun odasında uyuyordum yerde, dedem geldi ve babannemi patır kütür götürdü 😂😂 aslında uyuyordum ama onların seslerine uyanmıştım uyuma numarası yapmak zorunda bırakılmıştım
Buzlulimonatam Findukkk sen safım tabi yenge de az değilmiş amaaaa baksana kızıyla arasını yapıyor oğlanın herkes sevmez öyle elti çocuğunu
relaxon Buzlulimonatam o uyuma numarasında benim başıma bişeyler gelmişti 😂😂 kocam tarafından tabiki evliliğin ilk haftalarında arkamdan değdire değdire kendi kendine konuşuyodu of uf falan diye 😂😂😂 tabi sonra uyanmış gibi yaptım o işi halletmiştik 😂