etoile bitterdelisi24 kısa yolu var mı en aşağıda ki gönderilere gitmenin ben mi bilmiyorum tek tek iniyorum
temel bitterdelisi24 ayy ayy beni deee etiketleee birden başlayayım girdim ama baya aşağılarda sanırım merak ettimm kızzzz
etoile temel kız forum a hikaye yaz oradan direkt çıkıyor zaten yazmış 1 kısım 2 kısım diye ama 10 a dikkat çünkü 10 iki parça 10 un devamı şeklinde 😇🤗
etoile temel bende iki gündür kızı yoruyorum beni etiketle diye onun profilinden aradım aradım bir türlü gelemiyordum reklam giriyordu tekrar başa sariyordum
Woody MatiG Mati merhaba, geçenlerde sırf bunu düşünerek girdim foruma. Hatta selam mahiyetinde son mesajlarını beğenmiş olabilirim. Devamını anlatacak misin demeyi ben de düşündüm. Sonra dedim ki darlamayayim 😀 heyecanlandım simdiden
MatiG Woody bildirim yaptım eski postun açılması için ama bakalım henüz dönüş olmadı. Açılınca yeni bir part yazacağım. Sevindim 💜
premise MatiG Simdi soluksuz okudum. Hayret ederek, heyecanlanarak, endiselenerek, korkarak.. Devamini cok merak ediyorum mati 🤍