Kızzzzzlaaarrrrr bi süredir evde boşum biraz demek isterdim ama bayaaaa bi kilo aldım önceki kilom 55ti şuan 65im 🥲 kadınlara ince bek kalın baseni yakıştırırım kendim de kalın basenliyim ama aldığım kilolarla belim de kalınlaştı bikaç gün önce de bi diyete başladım bölgesel olarak incelmek istiyorum belimi inceltiyim istiyorum bunun içinde chole tingin bi challengeına başlayacağım (geçen senelerde de bu challengeı yapmıştım faydasını da görmüştüm ama o zaman diyetle yapmamıştım) benim gibi zayıflamak incelmek isteyen peride hanımlarımmm beraber başlayıp birbirimizi motive edebiliriz diyet yemekleri önerebiliriz birbirmize diye düşündümm
Chole thing challenge
saritas 2 sene önce bende chole thing videolarini yaparak vücudumu sekillendirmiştim. Ben kilolu değildim, sadece şekil vermek istedim ve istediğim şekile de girdim. İnce bel ,yuvarlak dik popo ve dümdüz karnım vardı, ama şuan bende kilo aldim birazcık 🥲 hafiften göbek çıktı ve göbek egzersizlerini tekrar yapmaya başladim, diyet olarak sadece ekmeği azalttim, abur cuburları azalttim ve yemek tabaği porsiyonunu kücülttüm. En son 63 düm. Bende 56-57 ye düşmek istiyorum. İnsallah bu azimle gidersem zayiflarim 😀☺️
saritas kız niye kendini aç birakiyorsun, aç aç spor yapilir mi, enerji alman lazim 😀 bende günde 3 litre su tüketiyorum. Sabahlari avuç içi kadar ekmek ,yumurta peynir zeytin tereyağ bal domates salatalik yerim. Öglen sadece bir kase yoğurt yerim. İkindin gibi meyve yerim ,karpuz elma havuç felan. Akşam da posiyonunu kücülttüğüm tabakta yemegimi yerim ama akşam hiç ekmek yemem. En son saat 8 gibi çay içerim, çayın yanına da 2 bisküvi veya kurabiye yerim. Daha yeni başladim sayılır bende. Akşamlari da cocuklarla mahallede yürüyüş yapıyoruz 😅