İstanbullular, İstanbul’da severek yaşayanlar, ilk fırsatta istanbuldan kaçmak isteyenler kötü düşünmek istemiyorum ama deprem konusu artık çok yıpratıyor her an oldu olacak korkusuyla yaşamak korkunç keşke imkan verselerde memleketimize yerleşsek keşke sadece tüm bunlar asılsız korku olsa da boşa hayati zehir etmişim desem. Beklenen deprem zaten büyük Tabi bir de haarp sistemi söylentileri var Allah rızası için ne yapacağız nasıl edeceğiz düşünceleriniz ne bu konuda

acabanedir haarpin depremle ilgisi yok. Deprem ulkesiyiz zaten kacis yok maalesef olacak buyuk deprem sadece tam olarak gun ve saat kimse bilemez. Dusundukce korkuyor insan bir de istanbul gibi bir yerde deprem sonrasi neler yasanir gercekten dusunmek istemiyor ya korkunc seyler

acabanedir

Teorilerle kendinizi korkutmayın. Deprem ne yazık ki Türkiye’nin gerçeği. İmkanınız varsa deprem riski az bir şehre gidersiniz ama bu bireysel önlemlerle çözülecek bir konu değil. Depreme dayanıklı evler yapılmadıkça ne yazık ki korkunç bir tablo bizi bekliyor. Hükümet bu hükümet oldukça, oy verenler bu kitle oldukça da önlem alınacağını düşünmüyorum. Bak, binlerce kişi öldü, milyonlar etkilendi ama yine de değişen bir şey yok 🤷🏻‍♀️

2 ay sonra

acabanedir hiç mi işiniz gücünüz yok sadece böyle bunları düşünüp kafayı yiyorsunuz . Olum hak öylede öleceğiz böylede bu kadar bu korku neden evsizde kalabiliriz ,başka şeyde olabilir bu kadar bu stres hayatı zehir etme neden !

acabanedir canım deprem sel veya yangın ülkemiz de herşey oluyor mesela şuan savaş var ve bize de yansıyabilir ilerde bilemeyiz demek istediğim şey hayattan lezzet almaya bak öyle ya da böyle öleceğiz…sende anksiyete veya panik atak filan mı var sürekli düşünüyorsun bunun sana faydası yok ki.. kaldı ki İstanbul’u terk etmek uzun bir konudur yani büyük ortadoğu projesi diye bişey var İstanbul’u terk et deniyor ve herkes terk ederse kime kalacak memleket bununda düşünmek lazım bilmiyorum canım bende İstanbul a yakın oturuyorum ama böyle şeyleri düşünmüyorum baktığında hayattan kedi kadar zevk alamıyoruz hep bı kaygı hep bı telaş geçim sağlık vs…. En güzeli yaşamanın huzuruna güzelliğine odaklanmak Rabbimize şükretmek dediklerim sana iyi geldi mi bilmiyorum ama bu korkuyu kafandan atarsan daha iyi olur çünkü sana hiçbir faydası yok iyi günler dilerim..💖

acabanedir ya İstanbula çok yakın yerde yaşıyoruz burda olan orayı etkiliyor orada olan da burayı sallıyor sürekli düşünmek sizi yıpratır birkaç gün önc üç gün üst üste sallandık burada birinde evde yalnızdım nefesimi tutmuşum kasılıp kaldım hamileyim kaçamam da ne duşa ne wcye korkusuz giremiyorum gecen sene uyurken yakalandığımız için karanlıktan korkuyorum bazen düşünmemeye çalışıyorum genelde yalnızım akşamları tv açıyorum ses olsun ışık kapalı oturamıyorum travma kaldı örgüye başladım kafam dağılsın diye lifler örüyorum dua ediyorum 😢 Allah korusun

amannnnbananeya depremi yaşamadıysanız yargısız infaz yapmayın lütfen bu korkuyla yaşamak bizim elimizde olan istediğimiz birşey değil bende istemezdim ama yaşamadan anlamazsınız ölüm tabiki hak, insanın en güvendiği yeri evidir ama depremde eviniz bile güvenli gelmediği için dengeniz bozuluyor dışarıdan atıp sallaması kolay

kanalize bende deprem yaşadım burası deprem ülkesi deprem ol az başka şeyden evim yıkılır canım böyle yaşanmaz terapiye gidebilir başka meşguliyet yapabilirsin

amannnnbananeya herkes aynı şekilde etkilenmemiş olabilir uğraşlarımı yazdım yukarıda nasıl başa çıkmaya çalıştığımı da. Kendi elimizdeymiş gibi yargılanmasın yeterli🙏🏻