yesilgozanne Kızlar eşimden 2 ay olacak ayrıyım. Habire arayıp ben gelince ince çorap giy, kendine ince çorap al vs diyor. Var mı böyle bi fantazi? İlk defa görüyorum da ondan yabancıladım shshshjfjd
Ironik yesilgozanne erkeklerin rüyası siyah ince çorap 😁 üzerindeyken yırtacagi için çok para verme 😌
Susunbebekuyuyo yesilgozanne sen bence vücut çorabı al bak nasıl feleğini şaşırıyor erkeklerin çoraba karşı zaafı var
yesilgozanne Ironik ay şey yapsam peki??? Evde mini eteklerim var onların altına giysem siyah ince çorabı🙈
yesilgozanne Susunbebekuyuyo ya ondan çok var benim, az çok huyunu bildiğimden aldım ama ama bildiğin normal ince ten çoraptan bahsetti🙄🙄
Medusa Susunbebekuyuyo vucut corabi cok komik geliyor bana ya hic seksi gelmiyor djdjdj ama erkeklere geliyor herhalde
Susunbebekuyuyo Medusa hahah banada ya hiç kullanmadım arkadaşım almıştı bir daha asla giymem sabaha kadar kocam pertimi çıkarttı demişti asdfafaf 🤣🤣🤣🤣
Serap61 yesilgozanne eşinde ayak ve çorap fetişi var galiba cnm,siyah kendinden silikonlu jartiyer çorabı al deli olur bak 😄
Elisam2022 Perikizii Bunu ben de arastiriyorum bu ara ama göğüslerim büyük emzirirken iyice sarktı. Nasıl bir şey alsam bilemedim
400634 yesilgozanne Al işte benim eşimde bayılır siyah süper ince çoraba☺️ istiyorsa al ne olacak, ilişkin renklenir. Valla ben her ilişkide yaz kış giyiyorum 😉