ruyam Kızlar hiç deneyimleyen var mı? Aşırı merak ediyorum. Ama çok da korkuyorum. Hoş günah diye de biliyorım ama bu merak etmemin önüne geçemiyor. Yapıp deneyimleyen var mı? Çok acı veren bişey mi, zevk bakımından aman aman mı
delihatunum ruyam evet çok acı veren bişey tavsiye etmem zevkte vermez kakan gelir gibi olur rahatsız olursun
Ironik ruyam eşin harala gürele dalarsa çok acı çekersin ama kayganlastici kullanarak, yavaş yavaş girerse canın yanmaz denemek isterseniz diye söylüyorum
Ask_hosmus ruyam hiç sıçarken popon acıdı mı? Öyle bi acı veya daha fazlası ama daha uzun süreni , şey gibi düşün sıçıyon sıçıyon bitmiyor
MedavikPastam ruyam Ulan ben makata fitil salınca ağlıyorum millet 16+ cm penisi nasıl geçirmeyi düşünüyor oraya aw
ruyam Bosunadelirmedik MedavikPastam Cicekliperde Ask_hosmus delihatunum Sağolun vazgeçtim korktum 😂😂😂
Deleted_12 MedavikPastam harbiden ya benim eşimde yanaşmayı çalışır izin vermem izin versem neler olucak 😂😂
Bosunadelirmedik ruyam bz birkaç kez denedik. En güzeli duşta yapmak bu işi😃 Eşin seni bir köpüklesin mis gibi. Girişe de kayganlaştırıcı sürün. Yavaşça denesin. İlk girişte acıyor. Yanıyor. Dayanırsan sonrası BENCE, BANA GÖRE zevkli. Ama normal ilişkiye göre zevkli değil bu da BANA GÖRE.
Eminos ruyam ben istiyorum bazen esim prezervatife kayganlastirici surup bi yokluyor beni arkadan ama sonra vazgeciyor galiba gunah oldugu icin vazgeciyor esime de diyemiyorum yap bi kere arkadan diye ama merak da ediyorum Bosunadelirmedik aynisi
nrcn01 Ayy çok acıyor bir kere denemek istedim sadece ucu bile canımı çok acıttı vazgeçtin. Bide doggy de eşim aşırı hızlandı penisi kayıp hızlı şekilde girdi. Ağladım resmen canım o kadar acıdıki ve kabız oldum bi kaç gün