• +18
  • Günün cinsellik soruları 😘😍

Leylamecnun Söyle söyle söyle👏👏Büşranın aklına gelen benimde geldi çünkü🤪Burda kimse kimseyi görmüyor sonuçta linc yesen nolcak amaan yolda görünce tanıyacakmıyız sanki seni😏

Yasak_elma Gaza geldim söyliycem 😂
    O zamanlar beni istemeye gelmişlerdi nişanımıza az kalmıştı bizde evlilik kesin gözüyle baktığımız için cinsel konulara girmiştik . Tatildeyken eşim pipisinin resmini attı bende ona atınca sanal sex yapmış olduk 😂😂

Leylamecnun ben onunla ilgilenirken gögüslerimle oynayıp ucunu acıtması 😄acı seviyorum
      Hiç garip bi yerde yapmadım ama işe giderken serviste lastik üstü titreşiminden baya etkilenmiştim 😄
      Kirli fantazi yaşamadık ama olsun isterim🤭
      Acıya ve dokunmaya dair karşılıklı hoşa giden şaplak ta olsa varım😏😁

1.Boynumu ve göğüslerimi yalaması
      2.okul tuvaleti

1. Beni bi taraftan si*erken bş taraftan analımı parmaklaması bekarken annemler yani iki dünürler bahçede çay içerken odamda konuşma edasıyla girip işi. Hallettik.
      2. Zevk esnasında vurup sıkması bayılıyorum yerim bu götü demesi..🧡🔥⚡⚡
      1. Vajinamı okşarken öpüşmemiz ve dudagimi isirmasi😍
      2. Otobus yolculugunda😃
      3. Hard sex bayiliyorum can yakmali sexe😋
      4. Off bayilirim hele ki doggy pozisyonunda🔥

Leylamecnun
        1 boynumu emmekten morartması
        2 hastanede nöbette yapmıştım (hasta değilim çalışıyorum)
        3 yapmadım ama yapmak istiyorum tehlikeli bi yerde seks yapmak yani yasak olan yakalanma riskimiz olan bi yer.Mesela mağaza giyinme kabini (Eşimi asla ikna edemem)
        4 Evet acıtmadığı sürece severim

Leylamecnun 1.bi yandan yaparken bi yandan okşaması ve dudaklarımı ısırması 😼🤫
        2.baynodan hariç yaptığım hiçbir yer yok.
        3.kendimi sana bırakıyorum demesi fantaziden sayılır mı bence sayılır😄
        4.çok severim ama acıtmadığı sürece..

Leylamecnun
          1.Benimde aynen goguslerimin yalanmasi ve oral

1. 4-5 kisi akrabalarla ayni odada yatmistik, her kes uyudugu sira yatakta yapmistim (umarim her kes uyumustu😂)
            3.Ben cok istiyorum degisik pozisyonlar,degisik fantazi esyalari ve s. ama kocam pek istemiyor gibi, belkide benden bekliyor da ola bilir
          2. Hemde cook ama kayinvalidemle ayni evde yasiyoruz ve odalar baya ses geciriyor diye cok fazla ses etmemeye gayret ediyoruz