Esra7201 ben 9 haftalık hamileyken aldırmak zorunda kaldım, ilk önce tabi çok pişmanlık duyuyordum ama kontrole gittiğimde herşey temizlenmiş mi diye doktor aslında bir anormallik olduğunu yani rahimde perdem olduğunu söyledi ve bunu hamileyken göremezdik 20 ci haftada aldırman gerekirdi dedi bu yüzden içim rahatladı yani zaten doğuramicakmışım şuan küçük bir operasyon olmam gerekiyor tekrar hamilelik olayı olmadan, ve doktor aslında bu şekilde hamile kalmış olman mücize bir olay normalde bu perde seni engellemiş olmalıydı dedi yani bazen imkansız olabiliyor öyüzden dikkat et ben 9haftada test yaptım ama şimdi düşünüyorum o sürede gögüslerim çok şişmişti ama hemen hamile kalınca bu olmaz diyordum kendimce öyüzden yoktur birşey diyordum ama kokulardan çok midem bulanıyordu (ki parfüm mağazam vardı yani her türlü kokuya dayanır koklar bilmek isterim normalde) gözlük kullanıyorum araba sürerken o dönemde gözlüksüz araba sürüyordum yani bambaşka bi ben olmuştum tırnaklarım çok çabuk uzuyordu yani çok küçük şeyler ama hepsi belirtiymiş aslında eğer test yapıp emin olamıyorsan doktora gitmek seni en çok rahatlatıcaktır kuzum