Kızlar merhaba dün gece çok sinirlenecegim bisi oldu ve hala sinirim geçmiş değil. Kocamın eve gelmesini ağzına bi güzel sicmayi bekliyorum. Gece bi kac bira ictik eşimde bende güzel bi ilişki yaşamak istiyordum o da biliyordu al biradan iç güzel bi ilişki yasayacagiz dedi heveslendim yani sevişmeyi falan uzun tutacaktik öyle konusmustuk içtik sonra eşimin alerjisi vardi kasiniyordu vücudu losyon verdiler dün nerden aklina geldiyse onu bi sür vücuduma dedi sürdüm sonra bi iki öpüştük sonra bu yatacam ben dedi sinirlendim beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen hani güzel bi iliski yasatiyodun noldu dedim vücuduma losyon sürdük ya heryerim yapış yapış dedi. Madem önce iliskiye girip oyle surdurseydi gittik yatağa döndüm arkami yattim sarilmaya çalıştı arkamdan çekil dedim konusmadim hiç uyudum o da uyudu sabahda işe giderken öpmeye çalışıyor git başımdan dedim ilgisiz bu aralar zaten napcam nasil bi yol izlemeliyim doğumdan sonra isteksiz bir adam oldu resmen doğum yapali 15 ay oldu delircem ya napmam lazim acil taktik kızlar

milkshake valla bu ay benimkide bi degişti Bende yanaşmıyorum artık Bok yesin Aptal Günlük hayatta över öper dokunur sarılır kıskanır İltifatlar eder Gece oldumu kardeş gibiyiz 😂 bende karılmıyorum hatta ben oral moral yapmamıştım burda görünce baktım yapan yapana dedim deneyeyşm belki etki eder yaptım Hoşuna gitti haftada iki gelmeye başlamıştı şu 2 haftadır bi degişik bende asla yanaşmıyorum bok yesinler anasını satim

Enerciii valla bende yanasmiycam geçen yine ayni bu anlattigim olay gibi oldu yapmadan uyudu bi iki gün sonra geldiğinde ben istemedim kalbimi kırdın beni yarıda koydun öptün öptün gittn dedi hem kendine yapilmasin istiyor hem o bana yapiyor

milkshake bende öyle yapcam şuan bekliyorum eger yine ciddi manada önemsiz bişey yaşarsak çekil kenara dicem bir daha da gelme bana git kendini elinle mi tatmin ediyon neyle ediyosan et bari benim vaktimi alma dicem sert bi şekilde bencillik bu tarz davranışlat ya

Enerciii tabi bencillik bende aynısını yapcam ya iyice doldum sinirlendim geceden beri doluyum uğraşamam ben böyle madem olmayacak baştan insani bari heveslendirme

milkshake kesinlikle 😂 diyorum diyorum anlamıyor yada her seferinde bu karı unutmuştur sanıyorsa artık sert tepkiyi hakediyorlar bird eskide yanaştıgı an Herşeyi unutuyordum boşveriyordım yumuşuyordum abi artık yanaşınca akşımda ki soru zaten ben haz almayacagım Nasıl olsa diyorum ancak ben hazırlık yaparsam mumlar gecelik Vs öyle uzatıyor biraz okadar

Enerciii 🤣🤣🤣 havadanmı acaba bizde de öyleydi ama bi haller oldu nedense şimdi ben altında bi bok arıyom noldu ne değişti diye neden aniden eski aktiv hale döndük bana da rahat battıysa demekki ama haklısın var bu aralar herkeste bi haller🤣🤣

Enerciii valla doğru diyorsun haz almayinca da bi anlami yok gerçekten 5 dkkalik bişi için banyo etmeye değmiyor gibi hissediyorum ben

nezrin08 demek ki bi bizimkinde değilmiş bu anormallik hey Allahım ya bu erkekler ne yaşıyor tam olarak 🤦

milkshake coook ayıp xen bu gece eve gelince ona biraz oral yap sonra ateşli bir sex başlat. Tam ortasında kalk git banyo yap. O zaman anlar yaşattığını😌😌😌

milkshake aman boşver keşke benimkide boş geçse bıktım horoz gibi hep tepemde yaaa üçüncü çocuk istiyor tavuk gibi gorga yatıracak gene beni nah bulur hayatım kaydı beee 24 yaşında hayattan soğudum bi düşük iki canlı doğum bide adamın tepelemesi sürekli bıktım beni bi salsınlar artık 🤣