bogurtlenliturta bogurtlenliturta @Bsrkaya @Nurtrhnx1 @etoile @melebek @sadesoda @veraeyl @Yasak_elma @Cicikiz @Kucukbayan_8 @kucukcivcivim @Yansngeceler @Afrodit @Elisam2022 @Zeynooo03 @TombulHatun @bitterdelisi24 Unuttuğum arkadaşlar kusura bakmayın lütfen 💕 10. Bölüme kadar buradayız, kusura bakmayın bugün bölüm biraz geç geldi 😂 artık annemde değilim tekim hem çocuk hem ev derken ancak vakit buldum 😂🤭 keyifli okumalarrr ❤️
etoile bogurtlenliturta Mete ins Kaan gibi çıkmaz. Güzel bir ask hikayesi bekliyoruz. Eline sağlık canım 🥰🌼👏
Elisam2022 Eylülün doğum gününe gittiğini okudum an anladım abisi olduğunu ve bir şeyler olacağını bölüm sonunda bu arada 😀 hadi bakalım heyecanla bekliyoruzzz
sadesoda bogurtlenliturta Mete zengin oo severiz 🤤🤤 ayy inşallah zengin ama sıkıcı tiplerden değildir hiç çekilmez ya.
TombulHatun bogurtlenliturta eline sağlık vallahi büyük bir heyecnla bekliyorum her bölümü umarım Mete üzmez balımı ve Balım da Kaanda yaptığı hatayı yapıp kaptırmaz hemen :)
Yansngeceler bogurtlenliturta ellerine sağlık canm . Mete balım’a iyi gelecek inşallah.zengin züppelerden olmasın da.ben kendimden bilirim kaan’ın balım’a yaptığı o ihaneti..çok yıkan bişey .Mete takibindeyizz cümbür cemaat..🤗
Bsrkaya bogurtlenliturta Hadi bakalım meteler kaanlarrrr 😅 balım bir soluklan daa acını dinleee hemen yelkenleri indirme sakın 🤭
Cicikiz etoile aşko 5 bin yorum olması lazımmıs ben daha 2100 lerdeyim hahaha😂 sen benim yıldızım ol bebeğim 😂😂🤣