Cicikiz çok iyi olur Koç erkeği ikizler kadını. Ama Koç erkeği tembel ikizler kadını bundan rahatsız olabilir. Onun dışında koç aşırı rahattır bu durumda ikizleri rahatsız edebilir. İkizler kadini akıllıdır koçu çok iyi kullanır ama Koç bunu farkederse çok rahatsız olabilir gardini alabilir. Onun dışında birbirlerini çok rahatsız edebilecek bir şey yok gibi

aynisi terazi kadını ile hrmen hemen herkes anlaşır. Ama şu var terazi kadını aşırı akıllı ve sinirlidir. Boga erkeğinin siniri de çok fazla yalanida fazla. Şimdi terazi kadını dikkatli ve akıllı olduğundan boğanın yalanını çok çabuk farkeder işte o zaman ortaya kavga çıkmama olasılığı çok düşüktür. Terazi kadını aptal yerine konulmaktan nefret eder boğa erkeği bunu sürekli yapar

etoile ayy kızz iki oğlak nasıldırrrr hemen dökül bana daa

melebek biliyor musun. Dünya capinda ilişki yürütmekte en çok zorlanan burç başak. Ve başak bekar sayisi diğer burçlara oranla fazla 😂😂😂

temel yiyin birbirinizi. Beraber hayallere Dalın. Herkes sizi kıskanıyor size göre. Ama yani bazen o patavatsız halleriniz sizi rahatsız eder ilişkinizi bozabilir. Çok ta dan dan olmayın canım 😂😂😂😂

etoile

Ahahahhahah zaten oral istediğimi söylemeye de utanıyorum, bırakayım adamı gitsin 🤪🤪🤪

yavuzzz kız akrep mantiklidir ama oğlak hayalcidir burda zorlanırsınız. Ama iki tarafta sekse düşkündür bu sizi kurtarir. Ama oğlak kendi yalanına kendi inanır akrep burda aşırı zorlanır

melebek başak sana asla oral yapmaz bebeğim. Hayal kurma

melebek başak için güzel koku güzel görüntü çok önemli. Kadın vajinası ikisinde de yoksun yani ne estetik yani var ne güzel kokar Başağa oral yaptırmak zordur

etoile evet ama yükselenim başak ve çoğu zaman başak takılıyorum 🙄