etoile ayy kızz iki oğlak nasıldırrrr hemen dökül bana daa

melebek biliyor musun. Dünya capinda ilişki yürütmekte en çok zorlanan burç başak. Ve başak bekar sayisi diğer burçlara oranla fazla 😂😂😂

temel yiyin birbirinizi. Beraber hayallere Dalın. Herkes sizi kıskanıyor size göre. Ama yani bazen o patavatsız halleriniz sizi rahatsız eder ilişkinizi bozabilir. Çok ta dan dan olmayın canım 😂😂😂😂

etoile

Ahahahhahah zaten oral istediğimi söylemeye de utanıyorum, bırakayım adamı gitsin 🤪🤪🤪

yavuzzz kız akrep mantiklidir ama oğlak hayalcidir burda zorlanırsınız. Ama iki tarafta sekse düşkündür bu sizi kurtarir. Ama oğlak kendi yalanına kendi inanır akrep burda aşırı zorlanır

melebek başak sana asla oral yapmaz bebeğim. Hayal kurma

melebek başak için güzel koku güzel görüntü çok önemli. Kadın vajinası ikisinde de yoksun yani ne estetik yani var ne güzel kokar Başağa oral yaptırmak zordur

etoile evet ama yükselenim başak ve çoğu zaman başak takılıyorum 🙄

MedavikPastam oyyyyyyy canım kıyamam sana kova erkeği tam bir çile. Sürekli kıyas yapar. Kendisi en iyisi değil ama en iyisini bekler her şey dört dörtlük olacak birde kıskançlığı iyyyyyy bunaltir

Afrodit afro sen havalı bir kadin misin. Çekici biri mi ywni. Çünkü hem akrep hem başak yani çok çekici olman lazım