zehirlisarmasik She_angel travazol kaşıntıyı kesiyor sadece bende de var ama bende bir çözüm bulamadım cildiyeye gitmesi lazım
aycn92 She_angel Aynı Sefa yağını gece yatarken sürsün ayağına çorap giyip yatsın ve bunu düzenli yapsın . Mantardan kurtuluncada bana dua etsin 😂
zehirlisarmasik aycn92 benimki ilerledi kaç senedir tırnaklarıma da yayıldı ama fayda eder mi acaba tırnaklarım kalinlasti yani baya
temel aycn92 ayy kızz benim kocamın ayakları mahvoldu hangi doktora da gittiysek bir işe yaramadı kremler inşallah bu yarar da dua ederiz sana
aycn92 She_angel evet var tamamen doğal olduğu için gecene kadar kullanabilirsiniz . Çok memnun kalacağınıza eminim
aycn92 zehirlisarmasik eder tabiki düzenli kullanım şart hemen kullanıp ise yaramadı diye bırakmayın sakın
zehirlisarmasik aycn92 olur canım ise yaradiysa devam ederim tabi ki valla dua ederim sana hem kötü bir görünüm hem de ilerliyor daha da yayılıyor,ne uygularsam uygulayayim sanki tırnağım eski haline dönmeyecek gibi hissediyor insan
Bircelays She_angel uzun zaman çektim travazolu makyaj pamuguna koydum temizledim ayağımda beklettim çok iyi geldi onun dışında yaş mayayı suda eritip bekliyordum ama doğal yollar çözüm değil neler neler denedim kısa süreli geçiyor sonra tekrarlıyor