Askokuskom neler neler var da aklıma gelenler benim yediğim boklar çoğunlukla 😂
Biz eşimle korona da ailem memlekete gitmişti bende tek kalıyordum evde, kardeşlerim evli aynı mahalledeyiz aralarımızda 3-5er sokaklar var neyse eşimi her akşam yasak saatinden 5 dk önce eve atıp sabaha kadar yiyişiyorduk😂
Bir keresinde eşimin evine kızlı erkekli misafir gelmişti eşime de dedim gel beraber kalalım diye ailemde o zaman şehir içindeler ama uzaktalardı eve neyse biz de kalamayız anlık gelirler diye eşimin evi dolu o da tek yaşıyor normalde, otele gittik sabahlayıp çıkacağız gece abim aradı eniştem geliyor seni almaya ablamda kal diye🥲 uyumuş sesi yaptım sonra yok falan dedim kızdı falan neyse o kapattı eniştem in aşağıya kapıdayım dedi dedim inemem yattım çoktan diye kandırdım adam geri gitti eve allahtan eve çıkmamıştı😂 sabah ailem dönmeden de hemen eve döndüm ama çok güzeldi eğlenceliydi ya😂 böyle bir sürü var ahshhs korona da hele ki sabah abimler geliyordu eve akşama doğru onlar gidiyor eşim geliyordu😂 çok misafirperverim😇 eşimin evinde de o abisiyle tek yaşıyordu biz yiyiştik yiyiştik eşim sevgiliyiz o zaman duşa girdi peşine ben girdim yıkanmak için abdestin yarısında abisini apartmana girerken görmüştüm nasıl bir hızla çıktığımı bilmiyorum 😂 Of böyle neler neler var ya 😂 bir de o zamanlar çok küçüğüm kuzenimin çocuğu vardı 10 dk markete gidip geleyim siz beraber durun demişti çocuğu da o zaman benden daha küçük annesinin telefonundan oyun açmamı istedi telefonu bana verirkende SMS’ler de bırakmış çocuk kocası mesaj atmış sabah ‘bu gece orospum olur musun’ diye 😂 o an küçük olduğum için şok etkisi yaratmıştı ahhshsh