Askokuskom eşimle daha sevgiliyken annemler düğüne gitmişti bende onu eve atmıştım anneme gelirken arayın çayı koyim demiştim. Eşim bana oral yapıyordu birden dış kapının sesi geldi eşim kendini pencereden nasıl attığını anlamadı (zemin katta oturuyorduk)
Yeni evliyken kayınbabamlarla birlikte yaşıyorduk sabah uyandığımda çok sıkışmıştım tuvalete koştum kayinbabam tuvaletteymiş kapıyıda kilitlememiş içeriye bi daldım adamın orasını gördüm ay nasıl utandım adamın yüzüne bakamadım bir hafta 🤦
Yine kayinbabamlardayız bunlar köye gitmişti köyde evleri var eşim işten geldi sevişmeye başladık kapı çaldı biz salondayız ay kapıyı açtık bunlar anladı tabi kakara kikiri gülüyorlar 🤦
Ay en iğrencide biz tatile gitmiştik evin anahtarınıda kayinbabama verdik bişey felan olursa gidersiniz diye 7 gün kalacaktık ben kolumu kırdım tatilde erken çıktık otelden eve girdik evde birileri var yatak odamızda kayınbabamları bastık yatağımda işi hallediyolardi 🤢🤮 siz nerden çıktınız dediler eşimde asıl siz burda napıyorsunuz dedi bunlar bir utandı ay o yüzleri hala gözümün önüne geliyor jdjdjd
Ben küçükken annemle babam çok kavga ederdi ben odamda uyuyorken annemin sesine uyandım birisiyle konuşuyordu bıktım artık boşancam felan diyordu tam hatırlamıyorum
Ay aklıma gelen bunlar jdjeje 🤣