Kargobant2 linç loading….
Fiki fiki hakkında kızlar:) :p
Kargobant2 tassak yakışıyor 😂😂 dudak bı tuha oluyo 😂😂😂
delihatunum yükleme tamamlandı yavrum bile😂😂
Ask_hosmus kolikti uyumuyordu hiç sallamayı kestiğin an ciyak ciyak basıyodu. Birde kasık fıtığı var dı o yüzden sancısı oluyodu el. Mecbur
Ask_hosmus yokk abii ben direkk uyumak için yatagaa koşarım kesiiin 😂😂
delihatunum linçlesinler kız onlara mı hesap vercem ayol gelip alsınlar bide bebemi oldu.
Ask_hosmus birisi böyle happy kisste posta açmıştı arkadaşın dediğine benzer abooo neler dediler ama haklılar
Bsrkaya kocada sana koşar 😂😂
delihatunum ben az bile dedim dimi😂😂
Kargobant2 bana ver ben alırım 😂😂
delihatunum ne dediler öxmxölzks
Annemde bana gulsuz bebeye bakma demişti yüzünde bişi çıkarmış vs eskiler. İşte batıl. İnanç.
Ask_hosmus evet 🤣
delihatunum kız takmayın bana gidin işinize kolay bş bebek değildi diyom anlamayonuz bu bea
Kargobant2 linçlediler işte kadın çocuğunu emzirirken eşide oral yapıyormuş 🤦🏼♀️
delihatunum yuh artık o kadar değil bn banyo yapana kadar elimi bile sürmedim ilk ben duşumu alırım eşim sallardı hemen emziriym diye… Oda cozutmuş kuduruk
- Düzenlendi
Kargobant2 ayıp ettin ben 4. Ye hamileyim yavrum daha büyütüyorum 😘 ama gene peşine geliyo sürekli hürrem gibiyim
Kargobant2 sana takmadık niye bu kadar gerildin aşko relaxx😂😂
Kargobant2 e yazmışsın ya ben çocuğu sallarken kocam da o işi hallediyordu diye
Ask_hosmus maşşallah sübhanallah valla. Bn bilmiyorum ya eşim zaten bida ha olması taraftarı değil keza bnde öyleyim gözüm kesmiyo ve kendimi yetersşz hissediyorum bazen