Kargobant2 hahaha ben değilim 😂
Fiki fiki hakkında kızlar:) :p
Ask_hosmus hahahah yok kız o yüzden demedim başka bir şey kastettim aslında 😂 arkadaş postu açtı sonra çıkış yapmış başka hesap açmış baktım dedim ikisi de aynı isim kesin erkek 😂 hemen gelmiş buraya kızlar yazmış 1 dk önce katılmış dedim 😂
Kargobant2 yazdım aşağıda nedenini 😂
delihatunum Kİ yok profil koyacaktım hesaptan çıkış yaptı bşda da giremedim şifremi unuttum kargobant2 yaptım sonra garıyı garıııı 😂😂😂
Kargobant2 he işte benden ondan dedim deliği gören geliyor diye 😂
Ask_hosmus yaaa deme aşkoo yaaa 😂🙈 bana şimdiden hüzünü bastı zatennn 🥲
delihatunum sabah giriş yapmaya uğraşam gözüm almıyo şu an.
Kargobant2 bide kargobant ne kız 😂
Bsrkaya bu yüzden korkuyorum ya bida bebe yapmaktan yoksa kocaöla arkadaş oluruz 2 bebeyle uğraşmaktan.
delihatunum kargonun banti ilk zamanlar işe. Yarayan sonra çöpppplük yolu olan bnde o givi oldum. Jdmxksmzsmkzs güzel demi.
delihatunum bak daha demin onu bende fark ettim yorum yapan herkesi etkietlicektim kaçın diye 😂😂 ama diğer hesabına baktım 8 gün olmuş belki taşşaklıdır bilemeyiz😂😂
Ask_hosmus hahahah olabilir 😂😂
Kargobant2 çok yaratıcı 😂😂
Ask_hosmus kız yok 2 dudaklıyım günahımı almayın. Kzmakkz
Bsrkaya gerçekler bunlar 😂 hazırla kendini bunlara 😂😂 bazen iş üzerindeyken uyanıyo , o yüzden emzirir emzirmez adamın kucağına koşman lazım 😂😂
Ask_hosmus viii ben ilk zamanlar 2 aylıkken bebe bi yandan sallardım kocam da bş taraftan işi. Hallediyodu aha ah ne günlerdi be bida düşünmüyorum.
Kargobant2 tüü o ne biçim laf kız dudaklı mudaklı 😂😂
Ask_hosmus He sen taşaklı diyon ya o daha kaba ya 😂😂😂😂
Kargobant2 yok o kadar da değil bebemi bu işin içine alet etmedim etmem de bı çizgimiz var evet sevişmek güzel ama bebeler o ortamda olmamalı