ruyam Kızlar eşinizle beraber olduğunuz halde buna ihtiyaç duydugunuz oluyor mu? Evet ise nasıl yapıyorsunuz ? Bnm oluyor. Yani bakasım geliyor twitterda cok var. Bakınca bazen yapasım geliyor
MedavikPastam ruyam Yapıyorum ayda 1 ,2 kere. Malesef ergenlikten kalma alışkanlık yapmamayı çok isterim.
Cicikiz ruyam MedavikPastam kız ben evlendikten sonra öğrendim ya onu ergenken hiç bilmiyordum hahahah😂
Askokuskom ruyam esımle sık bırlıktelık yasadıgımız ıcın gerek duymuyorum. İş basında zaten yeterince bosalıyorum😂
Aglayankekk ruyam bazen yapıyorum beyefendi işini halledip kalktığı için 🥲 sonrasında duşta kendi kendimi tatmin ediyorum 🤷♀️
ruyam MedavikPastam Bnde de yaptıktan sonra pişmanlık oluyor. Ama nedense bunun zevki baska onun baska gibi hissediyorum.
nalid MedavikPastam inanır mısın bilmiyorum ama ben mastürbasyon nasıl yapılır bilmiyorum pek nasıl yapılıyo😁
Eminos ruyam hic pisman olmuyorum ama ben mi tuhafim ki masturbasyon yaparken kendimi kocamla degilde baska farkli tanimadigim bi erkekle hayal ediyorum bu normal mi
Cicikiz MedavikPastam hiç bişi kız nasıl yapıldığını bile bilmiyordum ki onun evlenince eşim öğretti 😂
ruyam Aglayankekk bazen bizde de öyle oluyor ama eşim beni de boşaltıyor ama o yetmiyor ertesi gün yada baska zaman mutlaka izlemem sart oluyr
Scorpio ruyam Evlendikten sonra 1 kere yaptim sadece, hamileydim ve iliskiye giremezdik doktor yasaklamisti. Alistirmasan kendini daha iyi olur aslinda, ama dayanmiyorsan bir kac farkli yolu var. internetten arastir sana en uygununu bul
eylulunk basakk bende öyleyim çocuğum var bunu yapmamalıyım diyorum kendime ve o olduğundan beri hiç yapmadım..