mlykk ruyam yorumlara baktım da kendimi sapık gibi hissettim. Ben çoğu zaman yapıyorum hoşuma gidiyor
ESMERBOMBA_ MedavikPastam hahahahahah resmen gözümden işedim kahkahamı tüm bina duymuştur hahahahaha he yaa aboo
kelebekleriseverim ben yapıyorum, kocam da kesin yapıyordur ama onu yakalarsam kızarım yakalanmadan yapsın ajsjjsjsjsksksa klasik kadınlık 😂 alışkanlık bayağı bi ya cinsellik üst seviyede olsa da bu bambaşka bir zevk veriyor
nalid MedavikPastam inanır mısın bilmiyorum ama ben mastürbasyon nasıl yapılır bilmiyorum pek nasıl yapılıyo😁
eylulunk basakk bende öyleyim çocuğum var bunu yapmamalıyım diyorum kendime ve o olduğundan beri hiç yapmadım..
superisi_ Ben çok sık yapıyorum ergenlikten kalma alışkanlık. Ama hos bence. Benle benim özelim 😁eşimle ayrı 😁😁
Askkadini yagmurum ben cooook kucukken tesadüfen kesfettim ve uzun bi sure devam ettim sorna nolduysa unuttum dahada yapmadım simdide yapmak istiyorum ama yapamiyorum useniyom yada nasil yapcami bilmiyorum masaj aleti aldim tutresimli diye bi kere yaptım bisey hissetmedim