Yasak_elma ruyam Ben sinemada eşimi boşaltmıstım bile adamı elleye elleye oral yapa yapa ensonunda daynama dı güüm💣🙈
Yasak_elma ruyam Nisanlılık değil sevgiliyken yemedimiz bok kalmamıştı bi giriş olmadı ama herseyi yaptık aklına gelebilecek tabi bakireydim🤪Iyikide yapmışız o günlerin tadı simdi yok saman gibi şimdi hayatımız o kuduruklugumuz, ateşimiz, istediğimiz asla yok
ruyam Yasak_elma Biz de öyle vallahi. Benm de bekar evim vardı kardesimle yasadgmz. O yokken gelirdi . 7günün 5 günü üst üste boşalttıgımı hatırlıyorum el kremini bitirmiştik 🤣 o da bana oral yaparak beni bosaltırdı o şimdi olmuyor
Yasak_elma ruyam Zaten ne yapılıyorsa ya sevgililikte ya nisanlılıkta yada evliligin ilk dönemlerinde çocuk olmadan yani😅Cocuk oldumu adamlara bi terbiye geliyor nedense🙄
Yasak_elma ruyam Benimkinede desem istemez ben yetmiyormuyum der bide triplere girer ıyy hic cekemem🙄🤧
gmzbln Bi biz yapmamışiz ay yorumlar gerçekmi 1 sene nişanlı kaldık opusmekten başka birsey olmadi bizde 😅🤣
etoile gmzbln ayyy bizde oyleydik. Öpüşme bile olmuyordu ya eşim toplum içinde orda burda hiç hoslanmazdi öyle şeylerden. Her şeyin zamanı var. Evlenince bol bol zamanımız olacak demişti. Biz böyle egleniyorduk. Geziyorduk , tozuyirduk ama hiç öyle sevisme yiyisme olmadı 😂😂😂😂
rumi21 Bizim sevgililik 3 buçuk sene sürdü zaten 16 da evlendim küçüktüm birşey yaşamadık nisanlanmaya yakın arabada sevişirdik dokunurduk. 4 .yılın Sonudna evlendik 2018 de 6 ay nişanlı kaldık 17 de doğum yaptım sjsj benim karışık biraz islerr
taslan ruyam biz söz günü imam nikahıda yaptık ondan sonra herşeyi yaptık zaten dfsgshs sevgiliyken en heyecanlısı şeydi ama anneler tanışcak kayınvalideme gittik biz çaya kocam geldi işte onlar mutfaktayken biz içerdeben kocamın kucağında öpüşüyoduk şimdi olsa asla cesaret edemem hahah