• +18
  • Gögüsüm küçük

Merhaba kizlar benim gögüslerim çok küçük ailem aslaaa izin vermez ameliyyata nişanlimda buyuk gögüs seviyo en azindan ben öyle anliyorum hiç o hakda konuşmadik hiç bir zamanda öyle diyip kirmaz beni evde ne yapayim buyusun

angell111 E öyle demesi bile yetmez mi canım 😊o sorun emiyorsa sen neden sorun ediyosun ki☺
    Hem evlenince bol bol ellesin büyürler biraz😂😍

angell111 benimde çok küçüktü doğumdan sonra babanneminkünden hallice oldu zamana bırakın doğal yollardan büyüyücektir 😀

Evelnince büyümüyor çok fazla bebek olunca birde zaten sarkma olabiliyor en iyisi botox maddi durumunuz varsa benim normal büyüklükte ama dikleştirme isterdim… Bunu için sütyen varmış ipli onu alıp bı deniyecegim

angell111 ben senin hakkını yemişim kusura bakma😄benimkilerde bi yere sığmıyor eşimde azcık küçük olsa diyo ,millet büyük seviyor diyorum seninkide fazla büyük geliyo bana diyo🤣🤣allahım sana geliyorum

angell111 kız kaç beden giyiyorsun ki,burada bir postta biri yazmıştı günde üç kez buz sürmüş göğüslerine o şekilde bir ay devam etmiş ama günde 3 kez o şekilde biraz büyüme olmuş

angell111 hem küçük göğüslü olmak avantaj ben hep bakıyorum da göğsü küçük olanlar hamilelik ve emzirme döneminden sonra sarkma sorunu yaşamiyorlar çok şanslısın yani şimdi geçici buyutuceksin hevesi var diye sonra da sarkma gibi kalıcı problemlerle baş başa kalma üzülürsün yani.
              Hiç ama hiç yok diyosan da bu buz yöntemini dene bakalım azıcık büyüsün bırakırsın geri

zehirlisarmasik ortası ipli askısı yok dekolteli elbiselern altına giyiyorlar genelde meme birleştirici ve dikleştirici die geçiyor straplez sütyen yani tredyola yaz çıkar 😀

angell111 Sende biraz yardımcı ol kız bana😂😂 Ozaman çocuk doğur emzir illa büyür 😂

angell111 aşko hiç zahmete girme hamilelikte doğumdan sonra hiç tanıyamayacağın şekilde büyüyor zaten 😂 eski minnoş göğüslerimi özlüyorum

rumi21 benim gögüslerim dik annemde de öyleydi ve küçük onun ki gibi olmuş