Merhaba kızlar, uzun zamandır kullanıyorum ben bu uygulamayı fakat kendime bi hesap açmamıştım ama bir sorunla karşı karşıyayım o yüzden sizlerden de bilgi almak istedim ve hesap açtım.
Ben 1 yıllık evliyim fakat eşimle ilişkiye girmekte zorlaniyorum. Internetden de araştırdım bu bir tur psikolojik birşeymiş adı da vajinusmus. Herşey gayet normal oluyor on sevişme olsun orgazm olsun herşey yolunda oluyor fakat cinsel birlesme anina geldim mi çok kasiliyorum ve otomatikmen kapanıyor oram ve cinsel.birliktelige izin vermiyorum. Bu istem dışı oluyor bu kasılmalar felan ama nasıl yenebilirim bunu lütfen bilgisi olan varsa veya daha önce yaşamış olan bilgi verebilir mi lütfen.
Internetden araştırma yaptım bu sorunun tedavileri varmış seanslı olarak fakat maddi olarak karşılayacak bi durumda değiliz ama o seansları gören herkes yenmiş bu psikolojik hastalığı ve başarmış. Kas gevşetici, kremler yağlar denedim ama olmadı herşey yolunda giderken bi an o birleşme anında çok acı ve yanma hissediyorum az bi giriş olduğunda ve kasildigim için eşimi geri itmeye sebep açıyor. Çok severek evlendik biz eşim çok şükür çok anlayışlı ve sakin davranıyor sürekli bana yardımcı olmak istiyor ama ona çok mahcup oluyorum 😔 kendimi psikolojikmen çökük bir durumda hissediyorum her denememizden sonra. Çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat bu sorunu aşmadan olamıyoruz, bilirsiniz kızlar bir de etrafın baskısı çok oluyor 1 senelik evlisiniz çoluk çocuk lafı edildi mi iyi ce moral kalmıyor. Söylemeye hatta düşünmeye bile utanıyorum cekiniyorum artık ama kızlık zarım bile tam olarak bozulmus degil bu sorun yüzünden. Lutfen yardimci olun. Normal kadin dogum Muayene oldum fakat alt tarafda hic bi sorun olmadigini soylediler. Sizlerin de bilgisini yorumunu bekliyorum kızlar. Saglicakla kalın iyi günler ❤