ESMERBOMBA_ bogurtlenliturta Allahalla ben sadece çikolatayı bilşyorum diğerlerini ilk defa gördüm tm da ben almaya utanırım ay artık olullar da açılacak hep önünden geçiyorumda gidip gelirken tekelin fakat nasıl alacm alamam ya.
Nietzsche bogurtlenliturta hepsini kullansa ortada koca diye bir şey kalmaz . Bunlar nabzı aşırı yükseltiyor ,dikkatli kullanmak lazım. Tek başına çikolata ertesi güne kadar etki bırakıyor zaten
kahvesever bogurtlenliturta aktarda çalışırken bu ikisinden çok sattım ama claisi hiç görmedim bence çikolatalı olanı tavsiye ederim 😌
Yasak_elma bitterdelisi24 Bitteeer o sarı paketli olan senin benzinlikte yanlıslıkla kolonyalı mendil diye elini sildiğin azdırıcı meldildende değilmiii😂😂🙈
Eminos bogurtlenliturta gercekten zarari yoksa bende alayim asla tekel bayisini girip almam da esimde almaz zaten de hepsiburada trendyolda filan vardir veya bi aktara girip goz gezdireyim belki vardir o cikolatayi hem ben hem esim mi yiycez
bogurtlenliturta Eminos ikinizde yiyebiliyorsunuz biz daha önce kullandık bir zararı olmadı ama kalp tansiyon şeker vs olmaması gerekiyor sanırım yanlış bilgi verip yönlendirmek istemem isterseniz bir arastırın, dediğim gibi benim ki öneri değil 🤭
rumi21 bogurtlenliturta sarı olan şey mendil mi yiyebilecek birşey olmasın çünkü tansiyon var bende eismde yok ama geciktirici olarak hangisi daha iyi işe yarıyor eşime ondan alalım sjdj