Yasak_elma bogurtlenliturta Bende seni seviyorum kuzu sempatik geliyorsun bana 😘🤩💚bff ne kız ben bilmiyorum cahilliğime ver🙈
Ahbirgorsen bogurtlenliturta epimedyum macun kullanın 3 gün inmiyor ucu patlayacak gibi oluyor zevki doruklara çıkarıyor 🤤 dokunduğum an kalkıyor
bitterdelisi24 bogurtlenliturta bende seni kısa sürede tanıdım ama kaliteli iyi bi insan olduguna emınım 🥰🥰 @Yasak_elma da cok samimi iyi biridir sagolsun 🥰🥰
bogurtlenliturta rumi21 bunların hepsi yiyecek ve tansiyon varsa kesinlikle çok zararlı, mendili ben bilmiyorum
bitterdelisi24 bogurtlenliturta tabiiii 😂😂 sen eski üyemisin bu arada daha önce nerelerdeydin :) iyiki geldin :)
bogurtlenliturta bitterdelisi24 kidsten geldim 😂 baktım kidste burayı yeriyorlar dedim ki yeriyorlarsa güzel yerdir ben oraya gideyim 😂 orda aktiftim artık değilim
bitterdelisi24 bogurtlenliturta bende orda aktiftim sonra burayı görunce oraya daha gitmedim.. orda hep kavga kaos ya
etoile bogurtlenliturta senin kids nickname de buna benzer birşey mi çünkü orda da turtali biri vardı galiba o sendin 😂😂😂👏
etoile bogurtlenliturta ama orda çok yorum yapmıyordun sanırım. Benimde orda hiç. Yorumum yok. Orada sessiz takılan biriyim. Hoş çok giremiyorum artık. Burasi daha çok ilgimi çekti. Birde buradaki kişilerle samimiyet oluştu sanki
Eminos bogurtlenliturta ahahahha bende kidsten geldim burasi gulluk gulistanlik yaa orasi ne oyle ek gida gunluk rutinler burasi cennet gibi
etoile bitterdelisi24 abartsaydin Feriha😂😂😂 ne kaosu kız😂 tamam biraz eleştirinin dozunu kaciriyorlar ama düzgün şeyler de var. Çok daha kaliteli eğlenceli paylaşımlarda var 😂😂😂
Suzikos etoile bitterdelisi24 bogurtlenliturta Ay aynen bende kidsten geldim orada yeriyorlardi bana göre falan degil diyorlardi hemen koşup indirdim 😂🤪
bitterdelisi24 etoile bide bayılım dur 😂😂 yok ya ben orda cok araya giriyodum :) biri biirine ezmeye calısıyordu linç ediyordu susamyodum :)
bogurtlenliturta etoile kidste kullanıcı adım hayvan ismi 😂 ama orada yüzümü paylaştığım için burada açık açık kullanıcı adımı veremiyorum 😂
etoile bitterdelisi24 linç var ama kaos yok kız 😇 çoğu ergen ya. Hayattan beklentisi olmayan kendini gerçekleştiremeyen orda kendini göstermeye çalışan tipler 😉
etoile bitterdelisi24 sen karakter olarak çok seviyeli birisin ama. Seni çevremde tanımak ortak bir şeyler yapmak isterdim 😇 senle frekansim tuttu
Eminos etoile aynen ikiside buyuk biri 2 biri 4,5 yasinda odalarinda birlikte yatip birlikte kalkiyorlar bizde kocamla basbasayiz artik ama buyuk oglum kiz bebek istiyor yeniden bebek dusunuyorum