bogurtlenliturta Enerciii kız benim kocam hassas balık burcu ben yorulunca üzülüyor 😂 ama balık burcu erkeği çekilmez bir dert orası ayrı 🥲 içi seni dışı beniiiii
bogurtlenliturta etoile kidste kullanıcı adım hayvan ismi 😂 ama orada yüzümü paylaştığım için burada açık açık kullanıcı adımı veremiyorum 😂
Enerciii bogurtlenliturta iyi iyi dertsiz erkek olmaz yoksa kıskanırdım yani komple dersizim deseydin😂😂😂🧿
bogurtlenliturta Enerciii kidste kocamı şikayet ettiğim bir başlığım var düşün yani hdjdjdjdjdj kız kusursuz adam olur mu duydum ama görmedim 😂
Eminos etoile aynen ikiside buyuk biri 2 biri 4,5 yasinda odalarinda birlikte yatip birlikte kalkiyorlar bizde kocamla basbasayiz artik ama buyuk oglum kiz bebek istiyor yeniden bebek dusunuyorum
bogurtlenliturta HurremSultan ama bunun olayı kalkması değil askom 1 saat sürüyorsa 4 saat sürüyor 🤭🙈
TombulHatun bogurtlenliturta bu çikolata ne işe yarıyor süre mi uzatıyo azdırıyo mu napıyo 😂😂 bir haftann sonunda bugün evimize gideceğiz inşallah da yarın gece değişik birşeyler yapalım diyoruz bunun bize ne gibi faydası yada değişikliği olur 😂
Suzikos bogurtlenliturta yani bosaliyor mesela ama tekrar hemen kalkıyor öyle mi 48 saat boyunca kaç kere bosalirsa boşalsin hep kalkık mi hahah
TombulHatun bogurtlenliturta Kız ana çoluğumuz çocuğumuz var o güç nerden bende 😂 biz standart devam edelim özel bir günde kızı babannesine bırakp alırım çikolatayı 😂
Suzikos etoile bitterdelisi24 bogurtlenliturta Ay aynen bende kidsten geldim orada yeriyorlardi bana göre falan degil diyorlardi hemen koşup indirdim 😂🤪
bogurtlenliturta TombulHatun denemelisin 😂 benim oğlan 9 buçukta uyur 6.30da kalkar o yüzden vaktim var 😂