bitterdelisi24 nerde benim ilk hikayemi okuyup beğenenler 🤗⛰️ onlar için birtane daha yazıyorum.. yarın paylasıcam ilk bölümü inşallah beğenirsiniz🤭🫠 etiketlemek istiyorum ama unuttuklarım olur diye çekiniyorum🤭
Bsrkaya bitterdelisi24 Buradayimmmm 🤗🤗 heyecanla bekliyorumm ama böyle gerilim tarzı şeyler olsun yaaa 😅
TombulHatun bitterdelisi24 off buralar hikaye kaynıyor en sevdiğimm bitterim en büyük hayranın olarak bekliyorum 🥰
Yansngeceler bitterdelisi24 diğerini heyecanla okudum bittiği için bi o kadar da üzüldüm.. heyecanla yarını bekliyorum 💚
bitterdelisi24 TombulHatun uu sen benden torpillisinn zaten :) valla sıradaki hikaye senden ona göre😂
bitterdelisi24 Susunbebekuyuyo yarın inşallah yazdım şimdi ama telefondan yazmak uzun sürer geç oldu malum🥰😂
etoile sadesoda canım forum arama kısmına hikayem ya da hikaye yaz direkt çıkıyor kısım 1 kısım 2 diye ayırmış zaten 11 kısımdan oluşuyor 10. Kısım iki tane bilgin olsun
bitterdelisi24 etoile hayır seni asla unutmam :))) cok yardımcı oluyorsun bana hatta sen benim asistanım ol önce sana atim falan 😂😂😂
bitterdelisi24 etoile gerilim kattım belki biraz aşk biraz cinsellik belki biraz korku araya polisiye falan dur bakalım😂🥰