zarifhanim arman Gözünüz aydın, Allah bağışlasın. Ayriyeten çok geçmiş olsun, umarım bu güzel başlangıca çabuk adapte olursunuz ☺️
arman zarifhanim çok sağol Allah razı olsun 🌸 ikimizde ne olduğumuzu şaşırdık ama birbirimize adapte olduk sayılır en azından zamanla daha iyi olacağız ☺️
arman bitterdelisi24 çok sağol canım ❤️ yaaa çok güzel hiç bilmediğim bir kokuyu öğrendim resmen hala şoktayım, daha yıkanmadı bile ilk kokusuyla sizin için öperim 🌸😘
Cicekliperde arman gözün Aydın canım 😍😍😍 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok geçmiş olsun. Rabbim sana da güç kuvvet versin inşallah 💕💕
arman Cicekliperde çok sağol canım Allah razı olsun 🌸❤️ çok şükür ben baya dirayetli çıktım Rabbim analık gücünü veriyormuş öğrenmiş oldum
Ask_hosmus arman hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌿 hayırlı evlat ve hayırlı bir insan olsun inşallah 💐
Ebru-20 Hayirli olsun canim Allah uzun ömürler versin anali babali büyütsün rabbim. Darisi Benim basima artik bi dogursam 😅
arman Nurtrhnx1 çok sağol canım Allah razı olsun 🌸 oyyyşş öpmem mi herkesin yerine tek tek öperim yine doymam 🌸❤️
aykirikadin Gözünüz aydın, Allah bağışlasın. ☺️ Hayırlı olsun kuzum 🤍 hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌿 vatana millete hayırlı evlat ve hayırlı bir insan olsun inşallah 💐
HurremSultan arman ohh sonundaaa şükür kavuşuran rabbime🥰🥰 Rabbım hayırlı uzun ömürler versin inşallah bebegimm😍🤩 Ayağına taş gözüne yas değmesin yolu hep çiçeklerle bezensin inşallah 🌸💕🙏
arman duygarn Allah razı olsun 🌸 zor ve sabır gerektiren bir süreç atlatacağız inşallah bugün en azından daha iyi