Eşimle çok çok severek evlendik 4 yıldır evliyiz ama gel gelelim ki ilişkide çok utangacım hala ışık açık yapmamışsızfır illa akşam olucak karanlık olucak öyle fantezi elbise felan giyemiyorum utançtan ilk evlendiğimde giymiştim hala duruyor dolapta direk duştan sonra bornozla yanına gidiyorum pozisyon yapamıyorum hep aynı üstte durmak istiyorum ama yapamıyorum bacaklarım ağrıyor böyle kalkamıyorum onun üstünde nasıl olucak böyle alevli bir kuş olmak istiyorum adete kocamı canlandırmak istiyorum help me 😂😂

minikoo utanmayın bence rahat olun o sizin eşiniz yanında en rahat edeceğiniz en rahat sevişeceğiniz kişi hayat arkadaşınız sonuçta hem 4 yıl olmuş bende 4 yıllık evliyim şimdiye kadar ilk gece hariç hiç utanmadım 😂 mesela bir gün giyin o fantezi kıyafetlerinizin birini hatta gündüz mesaj atın akşam süprizim var diye makyaj yapın sevdiğiniz bir pozisyonu deneyin eminim eşiniz sizi öyle görünce daha şehvetli olacaktır ışık kapalı daha alevli oluyor wuhuu sabahlar olmasın 🔥 bende ışıkta yapamıyorum nedense konsantrasyonum bozuluyor 😂😂😂

heyye33 Bir de erken boşalma sorunu var eşimde o yüzden pek istekli olmuyor genelde ama bendeki utangaçlık kalksa çok iyi olur da ayy hiç öyle mesaj attığımda olmadı bu zamana kadar ya nasıl yenicem bu utangaçlığımı 😂

minikoo ay eşimden mi utanıcam valla kendim gibi biri oldu artık o

minikoo sen önce utangaçlığını bir yen belki de adam sen utanıyorsun çekiniyorsun diye erken boşalıyor rahat olamadığın için hemen bitirivereyim düşüncesine giriyor belki ama sen rahat olsan adam sendeki isteği onu arzuladığını gördüğünde daha uzun bi an yaşamak isticek benim düşüncem tabi bu Geciktirici spreyler filan var galiba onlardan kullanabilir aslında. Tıpta utanma olmaz kocalarda hiiiiç olmaz şekerim 😂😂

minikoo bende öyleyim kız yeşil kurbağa gibi seriliyorum 😂 Gecelik falan alırım kendimce giyerim de ama ateş kısmı 0 😂 düz insanım ben