- Düzenlendi
Arkadaşlar hocayı sevmeyebilirsiniz bu konu tartışmaya kapalı ama hepimiz müslümanız inan insanlarız ve bu durum çok ciddi hepinizi sevdiğim için atma gereği duydum 💕
Arkadaşlar hocayı sevmeyebilirsiniz bu konu tartışmaya kapalı ama hepimiz müslümanız inan insanlarız ve bu durum çok ciddi hepinizi sevdiğim için atma gereği duydum 💕
islami kısmı ayrı bi şey de, zaten hayatta yapamam cok acıyor. bir keresinde seks esnasında aşırı kayganlık ve ıslaklık vardı o hızla dannnnn diye girdi istemeyerek, yerden yere vurdum kendimi acıdan.. 🥲
Ya bu konuda ben de katıyım galiba. Yapan beni ilgilendirmez ama geçen gün buradan bir arkadaş “dini vecibeleri yerine getiririz eşimle ama yine de denemek istiyorum” yazmış. Bence dini hassasiyeti olan bu merakını alaşağı edebilir. Evet, seks güzel bir şey ama her şeyin aşırısını iğrenç buluyorum.
kelebekleriseverim bide insanın midesi nasıl alıyor ya 😱
duy1se dini aşırı yaşayan bir insan değilim keşke yaşabilsem ama ben sağlık açısından karşıyım yüzde yüz değil ama yüzde 99 karşıyım ileride birçok sorun meydana getirebilir hapishanedeki mahkumlar geliyordu sürekli anal fissür ameliyatı vs ve enf açısından riskli 💩💨 tutamaz hale gelirsiniz
kelebekleriseverim kız nasıl girdi Allah aşkına. Adamın biride makatina şişe sokmuştu hastanelik olmuştu ayağım takıldı şişenin üzerine düştüm demişti 😂😂😂😂😂
etoile ya gerçekten o kadar hızlıydı ki o an bi anda çıkıp oraya girdi AĞLADIM kajsjanNjjajamNm doggy pozisyonundaydık
melebek o yorumu bende gördüm bir de kızı gazlamislar denemelisin diye. Yani tuhaf karşıladım. Birde denemisler biliyor musun.anlatmis bugün ama çok acımış ucu bile girmedi diyordu. Ben de bu konuda çok katiyim. Bunun merakını da anlamıyorum zevkli olduğunu düşünmüyorum. Affedersiniz kabız olduğumda bile çok acı çekiyordum ve hiç zevkli değilse o nasıl zevkli olsun
kelebekleriseverim komploya kurban gitmiş olmayasın😂😂😂 yüzüne boşalma olayından sonra kocandan o potansiyeli bekliyorum😂😂😂😂😂
etoile jssjjsjsjajajajajajaj yok yok hiç teklif etmemişti yapalım mı diye öncesinde. teklif etmis olsaydı süphelenebilirdim 🤓🤓
Ya gerçekten dindar biri değilim. İsteyen istediğini de yapabilir. Sadece “dini vecibeleri yerine getiririm” dedikten sonraki merakı şaşırttı ve bu yüzden tuhaf karşıladım. Yoksa bugüne kadar “anal seks düşünüyorum” diyen birine “yapma/ etme” demedim. Buna da demedim gerçi 😅
Ya ben de doğumdan sonra kabız oldum. 2-3 gün sürdü ama öyle bi acı yok. Tuvaletim geldiğinde tuvalete gitme fikri korkutuyordu. Öyle bir acı 😅 neyse sonra kefirle, bol yürüyüşle çözdüm işi 🙈😂😂😂
Sizi yalancılıkla suçlamıyorum, yanlış anlamayın ama sanki ne kadar hızlı ve kaygan olursa olsun, oraya öyle “dannn” diye giremez bence ☺️ Pipi sonuçta bu, parmağını soktu desen neyse ama bilemiyorum
kelebekleriseverim işte suphelenme diye😂😂😂 kız senin kocan her şeyi düşünmüş abooooo hiç aklıma bile gelmezdi 😂😂😂😂😂
lilibet yok gerçekten tam olarak dannn diye girdi 🫠 yalan borcum yok 😅
etoile hahahhahahahahaha sen cok fenasın