lilibet doggy pozisyonu olabilir aslında çünkü @kelebekleriseverim aşırı atesliler😂 seks onlar için yaşam biçimi 😂😂😂
Ters ilişki
kelebekleriseverim kocan daha fena 😂 tatatataaaaaaaa😂😂😂😂
etoile kız eğlenmiyorum cidden doğru söylüyorum aaa hayret olay ajajajjaja
lilibet bira şişesi sıkıştırmak ve yanlışlıkla olması elbette inandırıcı değildir, ancak açık yazayım doggy’deyken zaten o malum delik de ortada açık oluyor ve vajina ile arasındaki mesafe de görülebilir oluyor. hatta doggydeyken malum delik erkegin penisi için çok daha iyi konumlanmış oluyor bu sebeple de hızlılık ve ıslaklıkla aynı zamanda da gereğinden fazla vajinadan çıkarak gel git yapıldığı zaman böyle seyler olabiliyor 😒 umarım basınıza gelmez ama gelirse beni hatırlayın jajsjsjsk gerçekten cok acı vericiydi
kelebekleriseverim
Açıklamanızdan sonra size bir şey demedim ki, tahayyül edemedim sadece :) zaten anonim biir ortamda yalan söylemenizi beklemiyordum. “Sizi suçlamıyorum” da dedim. En baştan beri, tahayyül edemedim sadece. Hepsi bu.
lilibet yanlışlıkla olduğunu düşünmüyorum yazmışsınız ya o sebeple açıkladım. peki 💕
kelebekleriseverim ben sana inanıyorum aşkım öyle demişim inandigimi 😂😂😂
kelebekleriseverim kız doktor olsan böyle aciklayamazdin 😂😂😂 malum delik nedir 😂😂😂
etoile beni bilerek anal yapmadığımı açıklatmak zorunda bırakan bu hayat… ajajjaj
kelebekleriseverim şaşırmış asko çok normal ama sasirmasi 😂😂😂 yanlış anlama kimse sana bir şey demiyor
etoile anonim de olsak yapmadıgım bir şey için yadırganmak istemedim nedense 😂😂 bazen cok ciddiye alıyorum her seyi
kelebekleriseverim kız sen yaomamissindir da kocan halen şüpheli 😂😂😂
etoile yok kuzum herkes istediğini yazabilir açık bir platform 😌 ama biraz içerlemişim malum olaya belli atamamışım içimden ajjajajaj
etoile senin canın sağ olsun 😂😂
kelebekleriseverim asko sen hep anonim kal olur mu seni gorursem kendimi tutamayabilirim 😂😂😂😂