mamacita abooo ciddi misin kimse tepki göstermedimi 🤭🤭
Ters ilişki
duy1se analdan ilişki mi😫 valla yapanlara da saygı duymuyorum kimse kusura bakmasin ama iğrençç
kelebekleriseverim aynısını bende yaşadım çooook kötü. Hani dini boyutu ayrı. Olmasa bile asla yapmayacagım seylerden biridir hiç hoş değil😂
kelebekleriseverim aynısı başıma hep geliyor 😂😂😂 tam girmiyor ama acıyor ya 😪😪
mamacita tövbe estağfurullah tövbe……
Askokuskom sonunda bana inanan birileri 🤦🏻♀️ gerçekten cok cok kotuuu
HurremSultan girdikten sonra tam yarım fark etmiyor 🥹
ruyam tehtide bak yaaa @Rouge @NaimeYilmaz allah aşkına şunu şutlarmısınız açacağı hesaplarıda engelleyin lütfen
Cicikiz ya bir postu siliyoruz baska postta tartısma baslatıyorsunuz bu böyle devam ederse tartışmayı acan herkese askı vermek zorunda kalıcaz. actıgı post uygun degildi tamam tartısıldı sildik bitti ruya da biliyor uygun degildi ama yetmeyip kavgayı buraya tasıyıp baskalarının postlarını sildirme huzursuz etme hakkınız yok.onun dısında bu uslupla konuşamazsınız. cicikız sende lütfen bu kişiyi gördüğün her posta başkalarını cagırıp tartısma baslatma yolunda gitmeyen bisey varsa bize bildirin bu yeterli
MedavikPastam ben uygulamayı silip gidiyorum ya bunedir yani
Cicikiz gitme kız şuna göre o gitsin
MedavikPastam yok canım valla burası kendini bişi sananlar la dolu
Cicikiz savunmana bisey demiyoruz tartısma baslatmana söylüyorum kendin diyorsun postu silindi burdan satastım diye zaten askı verildi baskalarının postunu huzursuz etmeye gerek var mı düsünceni savunucaksan da karşındaki kişiye uyup uslubunu bozmamalısın yoksa sanada uyarı veya askı vermek zorunda kalırız