MedavikPastam Slaedz06 Ay bu kartla mı aldatmış seni? 45 yaşlı buruşmuş tereyağlı fondötenli buruşuk karı🤮 eşinin midesine sıçsınlar.
SakinRuhHali Slaedz06 allah ıslah etsin. Kesinlikle ailesine bunları atın görsün bilsin evden çıktıktan sonra. Terbiyesizlik ya başka birsey değil. Hemen para istemiş demek ki önceden de eşin vermiş
ipek2022 Slaedz06 bir doktor 1500 yerine 1400 vermiş vurulmuş falan haberlerde Demek ki 1500 bunların ücreti eskortların… Belli ki kadın dolandırıcı Senin eşin gibi salak aptalları buluyorlar 😏🤥 Bu kadın eşinle birsey yaşamaz yatak falan gibi ama önemli olan burda eşin olacak pislik seni aldatıyor kafasına takmış Hakkında hayırlısı canım ne desem boş şuan Mantıklı karar verirsin umarım
rumi21 Slaedz06 kadının profil fotosunu bana fake gibi geldi ya hani oynuyorlar ya resimlerle efekt artı makyaj filan. Vs. Her neyse ne olursa olsun yapmaması gereken şeyler yapmış. Bu erkekler neden böyle ya bide her boka inaniyolar saflar sjssjdj bu tarz kadınlardan sadce yatak karısı olur bı başka bir boka yaramazlar…
etoile Slaedz06 canım senin yerinde olsam gitmezdim. Onu gonderirdim. Hata yapan o. Neden senjn duzenin bozulsun. Onu evden kov bence
MedavikPastam saritas Aslında böyle erkeklere böyle ucuz kadınlar müstahak, sağıp sağıp bitirsinler onların parasını o zaman akılları başlarına gelir
buzdankalpler saritas aman ha sakın bu tip şeyler ciddi suç şikayet ederse haksızken haklı oluverirler Girl33 saçmalamayın kadın şikayetçi olursa ceza alır ve kimin yaptığını bulmaları da istediklerinde uzun sürmüyo haklıyken haksız duruma düşer basit düşünmeyin ya
safinazx Slaedz06 esiniz daha once borc verip alamamış gibime geldi? Esinizin hesabini parasini biliyor musunuz? Çünkü bu sefer öderim demiş bana öyle geldi yani sanki daha önce ödememis gibi
Cicekliperde Girl33 ergen misin? Ne numara dağıtması. Kadını yanlış yönlendirmeyin. Bu olay tamamen eşinin suçu. Eşi yapmayacaktı.
pakize34 kendi eşlerine para vermeye gelince korkarak verirler, böyle ucuz kadınlara dağıtırlar, yazık olan evdeki kadına ve çocuklara oluyor
pakize34 Deleted_12 kendi eşi zaten çıtı pıtı daha gencecik 20 yaşındaymış, ne diye kart karılara bakar bu adamlar 🤦♀️
MedavikPastam Deleted_12 Evinde gencecik güzel karıları dururken gidip böyle amı sirke kokan kart karılarla geziyorlar erkekler 🤮