pakize34 kez aldatan kocadan hayır gelmez affettikçe devamı gelir akıllanmaz bu erkek milleti, gül gibi eşin çocukların dururken neden bunu yaparlar anlamış değilim.
_benbensemsendesensin Slaedz06 kadın demiş ki valla bu sefer öderim. Demek ki öncesinde borç diye para almış vermemiş 🤔 Böyle yüzsüz yellozlara sinir oluyorum. Kendi boklarında boğulsunlar. Allah yolunu bahtını açık etsin 🌺
buzdankalpler _benbensemsendesensin kadın belli ki kocasını yoluncak kaz olarak görüyo eminim o adam da tek değildir daha çoooook borç istediği sevgilileri vardır. Karakteri bozuk adamlara müstehak.
buzdankalpler saritas aman ha sakın bu tip şeyler ciddi suç şikayet ederse haksızken haklı oluverirler Girl33 saçmalamayın kadın şikayetçi olursa ceza alır ve kimin yaptığını bulmaları da istediklerinde uzun sürmüyo haklıyken haksız duruma düşer basit düşünmeyin ya
buzdankalpler Ahbirgorsen evet kişisel veri paylaşımına giriyo dolandırmaktan daha büyük cezası vardı yanlış hatırlamıyorsam
_benbensemsendesensin buzdankalpler öylelerine her erkek koca bacım. Biriyle ikisiyle yetineceklerini sanmıyorum
buzdankalpler Yasak_elma dr bende duruyosa numarasını karalauıp atayım jndjdms ben eskortum diye bağıran full filtre yandan bakışlı bi pp vardı şey gibi yere atılan kartvizitler 😂
MedavikPastam buzdankalpler o değil kız, kadının baya baya yüzü gözüken fotoğrafını atmıştı sen görmedin sonra silmiş. Tam 45 yaşında fondöten suratında teryağı gibi durmuş, saçlar kaynak bok sarısı, yüzü babannemin yüzünden daha kart bi karıydı ahhahahahaha
buzdankalpler MedavikPastam ay o neeeee kaçırdığıma üzülmedim şuan hem de hiç 😂😂😂😂 ben yazışmadaki pp sandım. Gece rüyada görülse kabus diye uyanılcak kadına para mı vermiş bir de tansiyonum düşüyor