rumi21 Slaedz06 kadının profil fotosunu bana fake gibi geldi ya hani oynuyorlar ya resimlerle efekt artı makyaj filan. Vs. Her neyse ne olursa olsun yapmaması gereken şeyler yapmış. Bu erkekler neden böyle ya bide her boka inaniyolar saflar sjssjdj bu tarz kadınlardan sadce yatak karısı olur bı başka bir boka yaramazlar…
etoile Slaedz06 canım senin yerinde olsam gitmezdim. Onu gonderirdim. Hata yapan o. Neden senjn duzenin bozulsun. Onu evden kov bence
MedavikPastam saritas Aslında böyle erkeklere böyle ucuz kadınlar müstahak, sağıp sağıp bitirsinler onların parasını o zaman akılları başlarına gelir
buzdankalpler saritas aman ha sakın bu tip şeyler ciddi suç şikayet ederse haksızken haklı oluverirler Girl33 saçmalamayın kadın şikayetçi olursa ceza alır ve kimin yaptığını bulmaları da istediklerinde uzun sürmüyo haklıyken haksız duruma düşer basit düşünmeyin ya
safinazx Slaedz06 esiniz daha once borc verip alamamış gibime geldi? Esinizin hesabini parasini biliyor musunuz? Çünkü bu sefer öderim demiş bana öyle geldi yani sanki daha önce ödememis gibi
Cicekliperde Girl33 ergen misin? Ne numara dağıtması. Kadını yanlış yönlendirmeyin. Bu olay tamamen eşinin suçu. Eşi yapmayacaktı.
pakize34 kendi eşlerine para vermeye gelince korkarak verirler, böyle ucuz kadınlara dağıtırlar, yazık olan evdeki kadına ve çocuklara oluyor
pakize34 Deleted_12 kendi eşi zaten çıtı pıtı daha gencecik 20 yaşındaymış, ne diye kart karılara bakar bu adamlar 🤦♀️
MedavikPastam Deleted_12 Evinde gencecik güzel karıları dururken gidip böyle amı sirke kokan kart karılarla geziyorlar erkekler 🤮
Deleted_12 pakize34 kıymet bilinmiyor ki bacım evde dururken mis gibi herşeyini karşılayan cok seven bi eşin varken böyle Oruspulara gidip zevk alıyorlar işte allah bildiği gibi yapsın ne diyim allah kimsenin başına vermesin desemde oluyor benim başıma gelse anında boşarım çocuk falan da hayata göstermem isterse kralına şikayet etsin
MedavikPastam Cicekliperde Yani böyle bir kadının numarasını dağıtsa ne olur… biraz da kadının işine yarar fazla adam toplar para kazanır müşterisi artar
Cicekliperde Slaedz06 canım benim öncelikle çok üzüldüm. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kadın sana söz vermedi ki eşin verdi. Yapman gerekeni yap. Bu kızı da Allah’a havale et . Bu olayda tek suçlu eşin. Artık gerisi sana kalmış.
Cicekliperde MedavikPastam Sizin dediğiniz gibi bir kadınsa zaten kendi dağıtıyordur kendi numarasını. Şayet değilse eşi tarafından kandırıldıysa iş daha çıkmaz hal alır. Böyle durumlarda yapılması gereken belli. Tutup karşıdaki kadından sinirini çıkarmaya çalışsa ne olur. Post sahibi daha çok genç. Aklı bulanmasın. Onun tavır alması gereken tek kişi eşi. İster ayrılır ister ayrılmaz o da bizi ilgilendirmez. Kadının zaten dünyası başına yıkıldı. Ufak intikam planlarına ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.