Sahra5 Yokmu bunun türkçe versiyonu? Surumi ne kız?😃
Yengeç surimi salatası😁
Sahra5 kilosu 660 TL olan bir ürünü yemesem hiç bir şey kaybetmem sanırım tipi de bir tuhaf yiyene sevene afiyet olsun 😂
Sahra5 çok pahalı . 😂 bi kilo et alır kavurma yaparım. Şaka bir yana değişik şeyler denemeyi severim de eşim sevmez. Dümdüz bir adam
Sahra5 oğlumun deyimiyle eggeç olmadan günümüz geçmez. Bu forumda sanmıyorum ki yengece o kadar para verecek biri olsun
MedavikPastam 🤣🤣 işte ben de tercüme ederk türkesi böyle çıktı
TombulHatun yanii o kadar pahalı olunca belki bende almazdım ama illa o kadar da almam yani örnek olsun diye önüme ilk çıkan fotoyu attım 😌 bilmiyorum tabi marketlerde açık olarak satılıyormu türkiyede
Sahra5 biz o paraya et almayı tercih ediyoruz ya ben zaten suşi de sevemedim hiç normal balık bile zor yiyorum 😂
Etlibutlumutlu niye kız ben veririm de yemiyorum işte yengeç 😂😂😂
Etlibutlumutlu yani yeseydim verirdim. Suşi denedim çok sevemedim. Yengeç denemedim irite oldum çünkü. Çok çok deniz ürünleri yemem aslında. Ama yeseydim verirdim. Hiç acımam 😂😂😂
- Düzenlendi
Etlibutlumutlu ben et sevmem yemem,onun yerine deniz ürünleri cok severim karides marides bayılırım her hafta mutlaka ama yengec özellikle yemem ,şöyle yiyoruz dısarı cıktıgımızda vs de arkadasın dedigi sekilde degil ve eve de almam .onun dedigini arkadaslarım için almıstım bize geldiklerinde yoksa severek isteyerek almam yani bende 😂
Sahra5 Yok ya onun yerine somun balığı yerim bayılırım somona
Sahra5 yengeç hiç denemedim karides kalamardan devam ben 😁
MedavikPastam aayy günlerdir canım çekiyor aldım da bir türlü yapamadım sen diyince aklıma geldi yarın yapıyım 😍
Susunbebekuyuyo o değilde yengecin bu kadar sevilmemesi 😂😂😂😂
Rouge Somonu nerden alıp nasıl yapıyorsunuz evimde hic balık yapmadim daha. Eşim sevmez kokusunu da sevmez kaynanamlara gittim hep balık yiyecegimde 2 senedir 😀
Rouge Yap yap afiyet olsun😁🥰
Elisam2022 Marketlerde de var. Kaç dilim istersen o kadar al. Ben tuz ve kırmızı biber vurup kızgın yağda kızartıyorum. Biraz az pişmiş severim. Siz zevke göre istediğiniz baharatı vurup istediğiniz gibi kızartabilirsiniz😊