bitterdelisi24 macrocenter filan vardır 🤣
Yengeç surimi salatası😁
Elisam2022 yap valla ben böyle seylerde hic takmam ona ayrı bisey yaparım benim arkadasım da öyle evlendikten sonra sunu bunu yemez oldum diyor niye yemiyorsun yap otur ye yani illa hersey eş mi bir onlara mı 😂eşin ne kacırıyor farkında değil lokum gibi oluyor o kadar lezzetli ki asla balık degil anlatırken agzım sulanıyor dkdk baharatla kızart oyle bile mükemmel ama ben bu sekilde yapıyorum benimki de basta mırın kırın etti öyle severek yedim ki dur bende denicem dedi ve hep böyle yap diyo dkdk
TombulHatun canım bişeyler çeksin diye uğraşıyorum 😂😂 iştahım kapalı 😂😂
Ask_hosmus he o zaman başka bol bol canın çeksin ye 🤣🤣
TombulHatun tamam ozaman ben bi bakayım 😂😂
Rouge Valla ben de öyle yapıyorum ama balık yapmadım hiç kokusundan dolayı. Ama tarif hoşuma gitti hepsi sevdiğim şeyler valla deneyeceğim en yakında 😊
Elisam2022 Ben şuan Şanlıurfadayım eşim asker 😞
Sahra5 sushi yediğim için biliyorum içine de bundan koyuyorlar canım
Pembishhatun Ben lüleburgazdayım. Mersinli misin?
Elisam2022 evet Mersinliyim sen
Elisam2022 bebeğin kaç aylık buharda pişirebilirsin ben kızıma hep öyle yedirdim kaynayan suyun üzerine süzgeç koydum içine somonu koydum kapağı kapattım buharda çabucak pişti
Pembishhatun Ben de. Neresinden
TombulHatun Benimli büyüdü artık 14 aylık teyzesi
Elisam2022 oy maşallah Allah bağışlasın bence buharda ver yada dediğin gibi airfrey de az yağlı yapabilirsin, Benm kız küçükken yerdi 2,5 yaşında ağına sürmüyor balık 😂
TombulHatun Yaa ben de pek çok şeyi tattirmadim daha hep diliyle itiyordu yeni yeni alışmaya başladı. Insallah annesine çeker de benim gibi her şeyi yer valla 🤭 peki ciğer nasıl vermiştin onu da hiç vermedim daha deneyeyim diyorum bu hafta