Elisam2022 ciğeri ben yemiyorum ki kızıma vereyim 😂 evde ciğer pişmez hiç aklıma gelmedi ciğer yedirmek benim kız tavuk bile yemiyor ya
Yengeç surimi salatası😁
Elisam2022 Merkez gülüm ama dedelere bakacak olursan çok karşık gülnar var Anamur var 😃 Selanik göçmenliği var varda var. Ama şehit hastanesinin orda oturuyordum ailem de orda oturuyor Toroslar yani seni 🥰
Sahra5 Iyy tipinde meymenet yokki😟Yrnecek biseyin önce tipi önemli istah açıcı olmalı albenisi olmalı ki beni kendini yememe ikna etmeli.O kıskaclarını ağzını antrnlerini görünce ülperiyor ve istemsizce yüzüm buruşuyor😖yemem yani asla bide çok pahalı normal balıkla olmyormu bu salata😅
Yasak_elma
Yani tabi herkes sevmek zorunda diye bişey yok ama salatının gprüntüsü bu şekilde oluyo
Pembishhatun Biz anne baba Hee türlü Gülnar zaten annem babam kuzen 😀 ben de toroslar Mehmet serttas Anadolu lisesi yanindaydi evimiz
TombulHatun Hadi ya ben çok severim valla sadece bamya yemem 😀 ciğer arastirayim bakalim
Elisam2022 adımın tombul olduğuna bakma seçerim ben yemek 😂😂 bak bakalım nasıl verilir ciğer
TombulHatun Yorumlarda görünce merak etmişimdir esprisine mi koydun ismi 😀
Elisam2022 Gülnar yanışlı de bir de akraba çıkalım 🤣🤣 teyzem merkezinde gülnarin ah nasıl özledim ya 😞😞 ay ne güzel burada memleketlimi bulmak
Pembishhatun Benim de annemin teyzesi Gülnar merkezde. Anneannem yanisli benim. Babam koçaşlı biliyor musun😀
Elisam2022 yoo espirisine değil kilom var ama buraya tombul yazınca insanlar obez zannediyor öyle bir izlenm oluyor sanırım 😂
TombulHatun Yani nerden baksan bi 90 kilo hayal ettim ne yalan söyleyeyim 😀
Elisam2022 aslında foruma geldiğimde o kilodan da fazlaydım 😂 şuan 82-85 arası değişkenlik gösteriyorum ama öyle görünüşte kilolu dersin aa obeze bak denmez yani 😂😂
Elisam2022 koçaşlı duydum canım ☺️ ay adım adım yaklaşıyoruz sanki ☺️ benim anneannemde yanışlılılı belenlerden belki duymuşsundur ☺️
Pembishhatun Duydum canim ama pek bilmiyorum oraları. Amcamlar var benim büyükecelide. Bilindik bi marangoz. Söylersem kesin tanır ailen 😀😀
TombulHatun Obez demek için nerden baksan 130 140 lara doğru çıkmak lazım 😀 Tabi boy da önemli, ve kilonun yağ mi kas mi su mu o oranlarda önemli bu konuda
Elisam2022 kesinlikle oranlar önemli benm kilomun 30 kilosu gögüslerimde zaten 😂😂😂
TombulHatun Sen bensin, 58 kiloyum 20si memeler 😀🤭
Elisam2022 58de 20 de çokmuş ya 😂 başım belada memelerle 😂
TombulHatun Zaten bekarken büyüktü. Emzirince başlarda dolgundu simdi sündü asagi doğru iyice valla nefret ediyorum aynada gördükçe 😀