Elisam2022 ciğeri ben yemiyorum ki kızıma vereyim 😂 evde ciğer pişmez hiç aklıma gelmedi ciğer yedirmek benim kız tavuk bile yemiyor ya

Elisam2022 Merkez gülüm ama dedelere bakacak olursan çok karşık gülnar var Anamur var 😃 Selanik göçmenliği var varda var. Ama şehit hastanesinin orda oturuyordum ailem de orda oturuyor Toroslar yani seni 🥰

Sahra5 Iyy tipinde meymenet yokki😟Yrnecek biseyin önce tipi önemli istah açıcı olmalı albenisi olmalı ki beni kendini yememe ikna etmeli.O kıskaclarını ağzını antrnlerini görünce ülperiyor ve istemsizce yüzüm buruşuyor😖yemem yani asla bide çok pahalı normal balıkla olmyormu bu salata😅

Yasak_elma
        Yani tabi herkes sevmek zorunda diye bişey yok ama salatının gprüntüsü bu şekilde oluyo

Elisam2022 Gülnar yanışlı de bir de akraba çıkalım 🤣🤣 teyzem merkezinde gülnarin ah nasıl özledim ya 😞😞 ay ne güzel burada memleketlimi bulmak

Elisam2022 aslında foruma geldiğimde o kilodan da fazlaydım 😂 şuan 82-85 arası değişkenlik gösteriyorum ama öyle görünüşte kilolu dersin aa obeze bak denmez yani 😂😂

Elisam2022 koçaşlı duydum canım ☺️ ay adım adım yaklaşıyoruz sanki ☺️ benim anneannemde yanışlılılı belenlerden belki duymuşsundur ☺️

TombulHatun Obez demek için nerden baksan 130 140 lara doğru çıkmak lazım 😀 Tabi boy da önemli, ve kilonun yağ mi kas mi su mu o oranlarda önemli bu konuda

TombulHatun Zaten bekarken büyüktü. Emzirince başlarda dolgundu simdi sündü asagi doğru iyice valla nefret ediyorum aynada gördükçe 😀