Yasak_elma koca bide çok seçici olunca anca böyle yemekler yapıyorum .
Akşam menüleri
askokuskomm Sizede🥰
askokuskomm bende yazın çok seviyorum soğuk soğuk iyi oluyor
askokuskomm yaptğım yemeğin adı varmı bilmiyorm 🤣 bostan patlıcanı yuvarlak kestim yağ süpüp tost makinesinde pişirdim dişimlerin içini çatalla bastırdım kıymalı harç beşamel sos ve kaşar koydm tepsiya salçalı sos döküp fıırna verdim, yanına papates püresi ayran çorbası salata
askokuskomm kıymalı kabak
patates dolması şehriye çorbası ayran 🍉🍵🍽️🥛
askokuskomm patlıcan kebabı bulgur pilavı ayran turşu
Yasak_elma bizde de biber dolması cacık vardı😁
Mercimek çorbası, kuru fasulye, pilav 😋
askokuskomm Ay evet çok pahalı artık ya birde gramajlarınıda düşürüyorlar çaktırmadan😒
askokuskomm benim kocada herşeyi begenmez yese bile mecbur aç kalmamak için yer🙄
TombulHatun çok iyi ❤️❤️
Yasak_elma aynen öyle
Yasak_elma ay benimki ac kalır yine yemez
Yasak_elma kız bende varya ne bulsam yerim . Eşim 3 kardeş 3 u de yemek seçiyor . Yemiyorlar bisey kaynanam mahvoluyordu çocuklar evlenmeden şimdi bi bekar var onla uğraşıyor paso
askokuskomm Anneler nazlandırıyor hep çocuklarını öyle alışıyorlar evlenincede karılarına aynısını yapıyorlar.Kendilerinin elindende bi iş gelmez yapılanıda beğenmezler😏😏
askokuskomm Zıkım yesin ozaman
Kahvaltı hazırladım valla bugunde böyle olsun hergün 4 çeşit yemek pişirmekten bıktım
Yasak_elma benim kaynanam da aynıymış biraz varlıklı bi ailenin kızı oyle her şeyi yemezmiş genç ken sonra kayinpederimle evlenmiş onlarda tabi orta sınıf. Evlenince aynı yere gelin gtmis ac kalmamak için alışmış herseye
erman güzel yA kahvaltıyı her öğün yerim 😂😂
askokuskomm özellikle yazları iyi oluyor sıcak havalar zaten bari yediklerimiz hafif olsun 😂