Etipetito tavuk mu. Meftune tavukla olmazki bebeğim kuşbaşı etle olur böyle 😂😂😂

TombulHatun orjinali etle olur zaten ama tavuklada çok güzel oluyor ben tavuk çok severim her türlüsünü yerim o yüzeden böyle yapıyorum kırmızı et pek sevmem ben
youtba yaz çıkar canım belki vazgeçilmez bir yemek olur senin için artık ama mutlaka tavuklusunu da dene😂

Etipetito Etipetito Ya tavuğa bende aşığım çok severim ama tavuk olarak 😂 patlıcanla hiç yemediğim için et daha cazip geldi, ben normalde de dolmaya kıyma et koymam asla sevmem 😂

Etipetito of ya sen bunu yazınca aklıma instagramda gördüğüm halilişkonun annesi geliyor oda herşeyi tabukla yapıyor 😂😂😂

TombulHatun sorma onu görünce bana da bi tiksinti gelmiyor değil tavuktan🤮 ama oda herşeyi tavuktan yapıyor bu kadar da olmaz belki imkanı yoktur ete onu bilemem ama bu kadarda olmaz
        Bizde eşim etçi mumbarcı kelle paçacı
        Ben saaadee tavukçu 😂

Etipetito o kadarı bilmiyorm bende keşfette ördükçe işte 😂 benim eşim mumbar paça yemez Allahtan kokreç hariç sakatat tüketmiyoruz 😂😂

TombulHatun Inan gördüğünden daha fazlasını yapar🤣🤣🤣
            Ahh benim kanayan yaram sürekli kelle paça mumbar temizliyorum 🥺😂 daha bugün yine bir sürü doldurdum

Etipetito bı ara denerim. Yalnız güzel olmazsa tavuk ve patlıcan borçlu olursun bana 😂