O degil de eski postlarda gördüm @Rouge ile @Sahra5. Kızlar siz temizlik ustasiymissiniz gördüğüm kadarıyla. Başka arkadaşlar da fikir verebilir tabi ki. Banyo kokusu arıyorum birkaç gündür. Banyo kapısını açınca şöyle hoş koksun ama ağır olmasın eşim astım hastası. Bana bir şeyler önerin ya catlayacam yoksa 😀

Sahra5 ay ben çok severim bunu annem ne zaman rusyadan peynir getirse yapardı bize 🥲

TombulHatun ben yediremedim. Yulaf unundan mi ötürü acaba. Bı tarif ver de bir kez daha deneyeyim

etoile hiç ölçüyle yapmadm ben tam buğday unu kullanıyordum, 1 yumurta içine göz kararı lor yada labne, avokado eziyorum peynir tuzsuzsa azcık tuz, zeytinyağı,süt, un çok açıklayıcı bir tarif oldu değil mi 😂 bunun tatlı versiyonunu pekmez ve muz ekleyerek yapabilirsin

Sahra5 ben çok az kabartma tozuda ekliyorum daha puf kabarıyor öyle daha sevdim ama toz şekerli benlik değil sevemedim öyle

Sahra5 😂😂😂 anlamam mı çok severim 🤤 rusyada mısın orayla bağlantın var mı

Sahra5 kız bak benim elti adayım da rusyada yaşıyor önmzdeki hafta gelecekler ona soracağım bunu 😂

HurremSultan döndüm ben🥰 arada gösteriyorum yine kendimi dkdk sen görmüyorsun belki canım ama bundan önce yok olmustum dogru .sadece sessiz sessiz modluk yapıyordum uzun bir tatildeydim

Rouge yaaa nasıl geçti tatilin 🥰 biz evde iki bebeğiyle cebelesen bir aile olduk tatile gidenlere imreniyorum suann🤭🤭 benim yerimde de geziiinn diyesim geliyor 🤪🤪 naptin nereleri gezdin hayatına neler kattı bu uzuunn tatiilll birde senin mesleğin ne yawrum

HurremSultan süper bir tatildi yerine gezdim merak etme tüm forumun yerine gezdim 😂ülke ülke gezdik dinlendik benim yapmadıgım iş yok bir cok iş yapıyorum ve bu tatil cok iyi geldi normalde 2 günlük 4 günlük vs gidiyoruz sık sık ama bu ayrıydı şimdi düsündügümde gördüğüm yedigim yaptıgım seyler dısında en önemlisi gülmekten karnımızın agrıdıgı ve sacma sapan seylere atlayıp cocuk gibi eglendigimiz aklıma geliyor.cok sükür bir sorunumuz yoktu daha da baglandık,evimi özledim biraz o da iyi oldu ve daha cok calısma istegi geldi sarjım fullendi sanki😂bizim tek bir problemimiz vardı o da cinsellik millet az diye sorun eder bende hergün sacı yıkamak yıpratır diye hergün kacıyordum dkdk o da düzeldi işte hic bisey kalmadı şükür simdi 1 haftalık tatile hazırlanıyoruz 💃🏼