Sırniki. tarifi 😌
TombulHatun senin çocuk büyük sanırım. Benim ki daha yaşına girmedi süt veremem yerine alternatif koyarim
etoile benimki koca kız oldu ya 2,5 yaşında ama bizde normal inek sütü değil de pınarın filan devam sütleri varya onlardan yapıyorum. süt yerine su , peyniraltı suyu veya yoğurdun sulu kısımlarından da ekleyebilirsin
TombulHatun sağlıcakla büyüsün canım
Rouge ayy ne güzel ya 🥰😍 Rabbım ağzınızın tadını bozmasın inşallah😍 hep böyle mutlu olun birbirinizden hiç kopmayin inşallah🤗😚 aşkım sana birsey sorucam sen sanırım uzunn bir süre bebek istemiyorsun sende sık sık birlikte olduğuna göre nasıl korunuyorsun soyleeeneeeggg
HurremSultan cok teşekkür ederim canm🥰prezervatifle korunuyoruz diger korunma yöntemleri nefretim karsıyım ben 😂
Rouge bende onu kullanamıyorum ya biz sık sık mola veriyoruz malum bebeler 🥸🥸 spralde de de kanamam normale döndü bu ay çok şükür. İnşallah süresi de kısalır da rahata ererim. Kiz ben bir bebeği daha kaldıramam 😆😅 Doktor baglattiktan sonra bebek olma ihtimalinin neredeyse olmadığını söylemese kesin bağlatırdım😁😁
Rouge tabi sana hava hoş 0 bebe var evde 🤣🤣😍🤣
HurremSultan ben spiral hayatta takmam içimde bisey oldugunu düsündükce bile darlanıyorum huylanıyorum hormonlarımla da oynamam ve bos yere .cevremde ne kadar spiralli varsa hepsi hamile hele bir tanıdığım var hep ondan bahsediyorum ısrarla spiral taktırıyor 7 yıldır hamile iyiki prezervatif diye bisey var dkdk
HurremSultan valla insallah böyle devam eder hic düşünmüyorum ilerde elbet çocuk sahibi olucam yoksa senin dedigin gibi hemen bağlatırdım komple ne varsa 😂