premise Deleted_12 Bunlar bi seri halde galiba 😁 az onca bana yine diyo ki neden basimin agridigini buldum diyo, nedenmis dedim sabah erken kalktim ondan diyo 😂 Basi erken uyansa agriyo gec uyansa agriyo anlamadim ben bu isi 😁
veraeyl premise ay aynı benim kocam çok uyur ondan başım ağrıyor der az uyur o yüzden de başı ağrır kısır döngü içinde 😂
veraeyl Hemen başlıyorum iş yerinde aşırı hızlı çalışır ama evde tuvaleteye gitmeye bile üşenir aşırı tembel koltuğa yatıp sabhatan akşama kadar maç ve maç özeti izler nefret geldi bundan aşırı rahat gamsız ev yansa amann hallederiz der yatar aşırı dengesiz bi anı bi anını tutmaz hiç sinirli değil çok sakin ama çok yüksek sesle konuşur ve beni durduk yere sinirlendirir sürekli kıyafet değiştirir kendi kıyafeti konusunda aşırı titiz canı sıkılır dolabın başına gider üstünü değiştirir 😤 ben hastaysam oda kesin hasta en basiti başım ağrıyor derim onun kafa tasından ayak parmaklarına kadar ağrıyo olur ,😂 kendini övmeye bayılır bazen çok kendini beğenmişlik yapar Ay ne çok sinir olduğum şeyi varmış shshshs hala yazabilirim ama bu kadar yetooo😂
premise Deleted_12 bunun yaslilik hali sey iste, cocugu basim agriyor diyince telefona bakmaktan o diyen baba figuru 😁
Deleted_12 premise baba başım agrıyor cok uyumaktandır baba başım agrıyor cok telefona bakıyorsun ondandır baba başım agrıyor cok kızlara yürümektendir sksksjsjsj😂😂😂
premise Deleted_12 Dhdhdhdgkg ooooofff kesin kesin gelecegi gorebiliyorum suan Allah ogluma ve bana sabir versin. Hayir bide sey var ben uykusuz kaldin ondandir diyince kabul etmiyo 3 saat sonra ben uykusuz kaldim ondan basim agriyor diyo kendi fikri gibi ay deliricem 😁😁