merhaba kızlar aranızda kimyasal gebelik yaşayıp ne kadar sürede hamile kaldınız ve ekstra aldığınız takviye vs varmıydi 🥺

Black_daisy kimyasaldan sonra doktor bekle demedi ama ben psikoloji olarak iyi değildim diye bi 3 ay falan istemedim 4.ay karar verdim gebelik olmuştu ama onda da aynı sonuçla karşılaşmıstım. Sonrasında sürekli deneyip olmayınca vazgectim istemiyorum artık dedim o ay tekrar gebeligi ogrendim simdi doguma az kaldı. Folik asit sadece kullanmistim

Goat benim üzerinden 2 ay geçti 1 senedir istiyoruz ve olmuyor oysaki hersey normal 🥺

• Goat bunu yanıtladı.

Black_daisy bende de bir sorun yoktu hersey normal engel yok ama sürekli kafamda nezaman cocuk olacak dusuncesi vardı 24 saat neredeyse ayni seyi dusunuyordum neden olmuyo nezaman olacak bu defa olacakmı bilinc altında bunlar oldugu surece stres icinde insan oluyo ve olacagi varsada bence olmuyordu. Nezaman kendimi saldım aman olursa olur olmazda olmaz artık istemiyorum gibi dusunceye girdim ozaman beynim kafam rahatladı o ay hamile oldugumu ogrendim. Sana tavsiyem cok dusunme bu konuyu yoksa seni negatif etkileyip strese sokuyor sonrada olamiyor en buyuk dusmani zaten stres

Goat aslında sürekli düşünmüyorum sadece adet günüme 3 5 gün kala aklıma çok geliyor da ne olacak bilmiyorum balım 🥺

szyymc Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla huzurla inşallah darısı bütün isteyene canım 🥺🥰